StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Актриса з РФ, яка знімалася в Україні, зібралася відправляти синів вбивати українців

10 серпня 2023, 12:41
74175
У артистки є три сини і вона не боїться, що вони можуть загинути на війні.
Наталія Антонова не вилазила свого часу з Києва, а тепер закликає вбивати
Наталія Антонова не вилазила свого часу з Києва, а тепер закликає вбивати / Колаж Главред, фото Instagram / n. antonova

Російська актриса Наталія Антонова, яка знялася в безлічі українських серіалах і кіно, розповіла про те, що відправить свого сина на війну, яку розв'язав терорист Путін в Україні.

Як розповіла вона в ефірі пропагандистського шоу, слабочуючому терористові Борису Корчевникову, її старший 25-річний син не боявся мобілізації і був готовий йти вбивати мирних громадян України, пише Стархіт.

"Він мені сказав: "Мам, коли прийде повістка, я піду. Молодші сини відповіли: "Брат, ми тебе поважаємо". Спочатку я думала, що не відпущу. А насправді розумію, що народила синів — захисників Батьківщини. Мої діди воювали, мій батько військовий. Мої чоловіки захищають мою країну, мою сім'ю. Ми разом зі своєю країною", — видала артистка свої промиті пропагандою умовиводи.

відео дня

Вона також поділилася інформацією про те, що перестала спілкуватися з деякими українськими акторами та режисерами з Києва, адже їхні соцмережі "наповнені агресією".

Наталія Антонова з потенційним вбивцею українців
Наталія Антонова з потенційним вбивцею українців / Фото Instagram / N. antonova

"Хоча дуже гірко, адже є режисери, з якими ми робили по кілька робіт у Києві. Ми займаємося мирною професією, аполітичною, якщо можна так сказати", - говорить актриса, підтримуючи рішення свого сина йти на територію сусідньої мирної держави вбивати.

Нагадаємо, раніше путіністка, любителька вбивств і смертей мирного населення, російська телеведуча Лера Кудрявцева раптово вирішила, що вона має право говорити гидоту про своїх російських колег, які не підтримали війну і крадіжку українських територій.

Раніше російська актриса Христина Бабушкіна стала фігуранткою відразу двох кримінальних справ - за зберігання наркотичних речовин і нападу на співробітника поліції.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти