StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Адам і Єва - росіяни, тому що голі і бідні": Тетяна Лазарєва висміяла пропагандистські шоу РФ

31 травня 2022, 03:46оновлено 30 червня 2022, 18:48
Актрису обурює, як роспропаганда перекручує саму суть історії заради створення нових політичних догм.
'Адам і Єва - росіяни, тому що голі і бідні': Тетяна Лазарєва висміяла пропагандистські шоу РФ
Тетяна Лазарєва висміяла пропагандистські шоу РФ / instagram.com/lazarevatut

Російська актриса і комедіантка Тетяна Лазарєва має стійку антивоєнну позицію і критикує російську владу та пропаганду.

Нещодавно вона приєдналася до проєкту студії Квартал 95 Байрактар News, де в карикатурному образі, дуже схожому на офіційну представницю МЗС рф Марію Захарову, вона веде шоу про історію світу з точки зору росії. Таким чином артистка висміює російську пропаганду, що безсоромно спотворює реальну історію на догоду ра**истським ідеалам.

"Добрий день. Це програма росія придумала все - урок незручної історії світу, про яку нас просили мовчати", - з цих слів починається ролик, який Лазарєва виклала на своїй сторінці в Instagram.

відео дня

Так артистка розповіла, що перші люди на землі, Адам і Єва, були росіянами - бідними, голими і голодними, адже були змушені ділити всього одне яблуко на двох; динозаврів теж придумали росіяни, тому що їм хотілося воювати, а НАТО тоді ще не було; назва "Наша ера" - теж ідея росіян, адже все навколо "наше", тобто російське.

Не залишилася без уваги і головна ікона "русского мира", якій просочені кремлівською пропагандою ра**исти поклоняються, як Богу: "А хто на вашу думку придумав Бога? Причому спочатку він був простим полковником КДБ і носив дипломат за своїм начальником, і тільки потім вже придумали, що Він Бог".

Смішне на перший погляд відео все ж несе в собі нестерпний смуток. Його Лазарєва підписала так: "Як шкода, що за часів Київської Русі не було фб. А ось про сьогоднішній день і історію в ньому росії збрехати вже не вийде. Продовжую зі своїми новими дружками зі Студії Квартал 95 висміювати агресора сьогоднішніх днів. Історію переписували, переписували, та не випереписували".

читайте такожЛідер Бумбоксу Андрій Хливнюк показав бойовий шрам після поранення

Раніше свою щіпку гумору вирішив внести український ведучий і журналіст Дмитро Гордон - він показав себе у вампірському образі з немовлям-Путіним на руках.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти