StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

83-річний Аль Пачіно стане батьком - матуся молодша за актора на півстоліття

1 червня 2023, 01:55
Четвертий малюк оскароносного Пачіно ось-ось з'явиться на світ.
Аль Пачіно
Аль Пачіно вчетверте стане батьком / ua.depositphotos.com

Легенда Голлівуду Аль Пачіно ніколи не був одружений і завжди був скритний щодо того, з ким живе і спить. Проте пікантні подробиці про його особисте життя ні-ні, та проскакують у пресі.

Наприклад, видання TMZ, посилаючись на численні джерела, розповіло, що 83-річний актор ось-ось стане батьком. Його 29-річна подруга, режисер Нур Альфалла, перебуває на 8 місяці вагітності. Цю інформацію потвердив таблоїду представник Пачіно.

Для Нур дитина, яка з'явиться влітку 2023 року, буде первістком. Для Аля - четвертою. У нього є донька від відносин з викладачкою акторської майстерності Яною Террант, і двійнята від акторки Беверлі Д'анджело.

відео дня

Акторові і режисерці приписують романтичні стосунки з квітня 2022 року. Схоже, для Нур велика різниця у віці - не проблема. До Аль Пачіно в неї були романи з лідером The Rolling Stones Міком Джаггером (79 років) і мільярдером Ніколасом Берггрюеном (61 рік).

Нур Альфалла
Як виглядає мама майбутньої четвертої дитини Аль Пачіно - режисерка Нур Альфалла / instagram.com/nooralfallah

Раніше солістка гурту KAZKA і тренер 12 сезону шоу Голос країни Олександра Зарицька повідомила про свої заручини - показала обручку і ніжні фотографії з нареченим.

З каблучкою на безіменному пальці засвітилася і старша дочка української співачки Олі Полякової Маша Полякова, яка живе самостійним життям в Англії.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти