StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

76-річного Барі Алібасова розбив інсульт - дезорієнтований продюсер у реанімації

25 лютого 2024, 21:57оновлено 26 лютого, 13:02
Засновник гурту "На-на" був терміново госпіталізований з ознаками інсульту.
Барі Алібасов
Барі Алібасов потрапив до лікарні з інсультом / колаж: Главред, фото: instagram.com/alibasov_nana

76-річний музикант і продюсер Барі Алібасов, всупереч зовнішньої бадьорості і свіжому для свого віку виду, останні кілька років має серйозні проблеми зі здоров'ям. Ймовірно, відправною точкою стало важке отруєння артиста очисним засобом для труб в 2019 році - тоді він був доставлений в лікарню з опіками стравоходу і шлунка 4 ступеня

На початку грудня 2020 року Алібасова доставили в лікарню з низьким тиском, який, ймовірно, був побічним ефектом передозування препаратами для підняття потенції; в кінці - з численними ударами і травмами. Як пояснив сам продюсер, йому стало погано, і він впав зі сходів. Восени 2023 року у Алібасова була виявлена доброякісна пухлина в репродуктивній системі.

Преса країни-окупанта нерідко називає проблеми продюсера зі здоров'ям невдалими піар-ходами. Однак сьогодні, коли в росЗМІ просочилася інформація про те, що у артиста стався інсульт, це підтвердив син Алібасова.

відео дня

Відомо, що 76-річного артиста доставили в реанімаційне відділення однієї з московських лікарень з попереднім діагнозом "інсульт". Там йому провели КТ і ряд аналізів. Під час госпіталізації пацієнт перебував "в стані оглушення" - він був дезорієнтований у просторі, завалювався на бік, мав порушення мови та постійно кликав дружину.

Наступного дня після госпіталізації Алібасова йому поставили діагноз - прогресуюча церебральна недостатність на тлі раніше перенесеного ішемічного інсульту, повідомляє преса країни-агресора. Зазначається, що продюсер продовжує залишатися в реанімації, оскільки перебуває у тяжкому стані. Робота правої половини тіла у нього порушена.

Хто такий Барі Алібасов?

Барі Алібасов (Бауиржан Карімович Алібасов)-радянський і російський музичний продюсер казахсько-татарського походження. Найбільшу популярність придбав після заснування музичних груп "Інтеграл" і "Нана".

Раніше відомий український співак Саша Чемеров зацькував зрадника Артура Пирожкова (справжнє ім'я - Олександр Ревва), який народився та жив в Україні, але мовчить про повномасштабну війну.

Також путіністка Лариса Доліна напередодні другої річниці війни в Україні напнула банти і приїхала "лікувати" російських терористів від "психологічних травм" своїми піснями.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти