StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

74-річна Мей Маск показала, як виглядала в купальнику в 20 років

30 жовтня 2022, 14:17
Мама Ілона Маска працює моделлю більше 50-ти років, і все ще зберігає красу і вишуканість, яка зробила її зіркою.
Мей Маск
Мей Маск показала, як виглядала в 20 років в купальнику / instagram.com/mayemusk

74-річна канадська модель південноафриканського походження, дієтолог, письменниця Мей Маск у своєму елегантному віці стала героїнею нового випуску престижного видання. У зйомках Мей брала участь в купальниках, і фотографії були опубліковані без ретуші.

Маск тверезо ставиться до свого тіла і віку, а модельну кар'єру, яку почала, ледь ставши повнолітньою, вона не переривала навіть на час вагітності, а народила вона трьох дітей, включаючи мільярдера Ілона Маска.

На своїй сторінці в Instagram Мей розповіла, що її фотографії в бікіні були використані для створення календаря. Ця подія привела її до спогадів про її першу професійну зйомку подібного характеру.

відео дня

Модель вирішила поділитися знімками 50-річної давності, в яких вона також позує в різних купальниках. "У 1969 році я знялася для свого першого календаря. На жаль, немає фотографій, оскільки їх було важко знайти. Ось кілька фотографій у купальниках, коли мені було 20. Зараз, у 74 роки, це мій другий календар. Пора!" - підписала знімки Мей Маск з хештегами "не здавайся", "не буває занадто старих" і "круто бути 74-річною".

Мей Маск в юності
Мей Маск показала, як виглядала в 20 років в купальнику / instagram.com/mayemusk

Раніше українська співачка, акторка і дизайнерка Надія Мейхер побалувала шанувальників пікантним образом, і випадково засвітила пишні сідниці без трусиків.

Також Злата Мітчелл, 16-річна донька відомої української телеведучої Ольги Фреймут, продовжує епатувати публіку відвертими фотографіями в кричущій міні-спідниці.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти