StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

74-річній Аллі Пугачовій стало погано на Кіпрі

6 грудня 2023, 16:36
8112
Примадонна, за словами очевидців, під час шопінгу раптом відчула нездужання.
Алла Пугачова
Алла Пугачова скаржилася на самопочуття на публіці / колаж: Главред, фото: instagram.com/alla_orfey

Російська співачка Алла Пугачова хоч і виглядає розкішно в свої 74 роки, але здоров'я її часом підводить. Артистка - діабетик, у неї кілька стентів в судинах, подагра і стенокардія.

Здоровий спосіб життя, якого вона дотримується останні роки, значно поліпшив її загальний стан, проте бувають і загострення. Так недавно в росЗМІ з'явилася новина про те, що Пугачовій стало погано на шопінгу.

Це сталося на Кіпрі, коли Алла Борисівна ходила по магазинах. У неї був пригнічений стан через погане самопочуття. Очевидці відзначали, що Примадонна скаржилася продавцям на набряки.

відео дня

"Алла Борисівна поганого самопочуття навіть не приховувала. Скаржилася продавцеві на здоров'я. Вона навіть взуття була змушена купувати на розмір більше, тому що в колишній вже не влазила. Хоча переміряла безліч пар. Як я почув, у неї ноги щодня набрякають. У той день вона виглядала, м'яко кажучи, недобре", - цитує свої джерела преса.

Раніше актор-путініст, виконавець ролі Шерлока Холмса Василь Ліванов різко наїхав на Пугачову з Галкіним, назвавши артистів непристойними словами за їх рішення покинути країну-окупанта.

Втім Примадонні вистачає мудрості і почуття гумору захистити свою сім'ю. Співачка висміяла своїх хейтерів в рф, яким не дає спокою її висловлювання про рабів і холопів.

Інші новини про Аллу Пугачову:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти