StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та ТБШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і городЗірки

Бен Аффлек зізнався, що його дратує у шлюбі з Дженніфер Лопес

24 червня 2024, 11:12
1055
Також актор розповів, чому постійно виглядає таким нещасним.
Бен Аффлек, Дженніфер Лопес
Бен Аффлек і Дженніфер Лопес стосунки - Аффлек прокоментував шлюб із Лопес / колаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com

У середині липня американський актор і режисер Бен Аффлек святкуватиме другу річницю весілля з його давнім коханням - акторкою і співачкою Дженніфер Лопес. У їхніх стосунках все дуже непросто, і чутки про те, що парі загрожує неминучий розрив, почали з'являтися ледь не одразу після їхнього весілля.

Проте Бенніфер все ще разом, і, всупереч пліткам, дуже щасливі. Та Аффлек не на всі сто відсотків задоволений шлюбом із Джей Ло.

Артист у подкасті "Hart to Heart" зізнався, що йому не подобається у стосунках з його зірковою дружиною. Публічність і шалена популярність Джен приносить йому дискомфорт.

відео дня

"Ми пішли кудись із Джен, не пам'ятаю куди. Через те, що вона така популярна і вона створює все це, люди її люблять. Вона для цих людей є чимось значущим. До мене люди підходять і кажуть: "Агов, мені подобаються твої фільми", а потім до неї такі: "Аааааа! Це ж Джей Ло!". Це неймовірно. .... Я не люблю багато уваги. Ось чому, люди бачать мене і думають, що я вічно злий. Адже деякі просто тицяють камерами мені в обличчя. А я на це думаю собі: "Ну ось, знову", - цитує Бена Аффлека видання Page Six.

Хто такий Бен Аффлек?

Бен Аффлек - американський актор, режисер і продюсер. Володар численних кінонагород: трьох "Золотих Глобусів", двох "Оскарів", двох "SAG Awards", двох "BAFTA" тощо. Також має чотири "Золоті малини". Знявся у понад вісімдесяти фільмах, зрежисирував 35.

Бен Аффлек зізнався, що його дратує у шлюбі з Дженніфер Лопес
Хто такий Бен Аффлек / Инфографика: Главред

Голлівуд - останні новини:

Раніше інсайдер розсекретив, чому донька Анджеліни Джолі відмовилася від Бреда Пітта. Шайло на своє 18-річчя в судовому порядку змінила прізвище, позбувшись таким чином спадщини батька.

Також 65-річна Мадонна без макіяжу показала обличчя зблизька. Багато хто не повірив, що без косметики і ретуші співачка може мати такий свіжий і молодий вигляд.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти