StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

48-річна Lama вперше офіційно показала чоловіка, молодшого за неї на 18 років

10 січня 2024, 16:51
686
Наталя Дзеньків зізналася, за яких обставин зустріла свого "ангельського" Рому.
Lama
Lama розкрила подробиці стосунків з чоловіком Романом / колаж: Главред, фото: instagram.com/lamaukraine

Українська зірка двохтисячних Lama (справжнє ім'я - Наталія Дзеньків) повернулася на українську сцену після тривалої перерви, щоб показати шанувальникам оновлену, більш відкриту версію себе. Зараз артистка охоче дає інтерв'ю, і навіть не уникає відвертих тим.

Так в бесіді з Viva! вона вперше офіційно показала чоловіка, а також розкрила подробиці їхніх стосунків. Історія кохання Наталії та Романа почалася влітку 2016 року, коли артистка приїхала в Херсонську область, звідки чоловік родом, на відпочинок.

"Я пила каву на березі моря, а кава не зовсім звичайна, мені привезла її подруга з Канади, вона була з ваніллю та горіхом. Він сидів поруч і, можна сказати, прийшов на цей аромат, а вже на фоні кави у нас завʼязалася розмова. Ми спілкувалися днями й ночами, таке відчуття, що ніби були знайомі купу років. Виявилось, що у нас багато спільних тем, наші тати померли в один рік. Просвітницькі теми та духовні практики - це все стало нашою спільною стихією. Можна сказати, він мене згармоніював. З того часу ми жодного разу не розлучалися", - розповідає Лама.

відео дня

48-річна співачка зізнається - чоловік молодший за неї на цілих 18 років, проте за більш ніж 7 років відносин вона ні на секунду не відчула дискомфорт через різницю у віці. Дзеньків переконана, що на духовному рівні вони абсолютно рівні.

"Він глибоко духовний, врівноважений та стабільний. Хоча йому і 30 років, але він на свій вік дуже зрілий та розумний. Мужній і зі стержнем, як справжній чоловік. Сімейний у повному розумінні та аспектах цього слова, все показує ділом, а не словом. Його зовнішність - це окрема тема. Звісно, що вона мені подобається, він нагадує мені ангела. Таке враження, що в моє життя він прийшов як ангел-охоронець в людській подобі", - розповіла Лама.

Lama з чоловіком
Lama розкрила подробиці стосунків з чоловіком Романом / instagram.com/lamaukraine

Раніше стало відомо, що 23-річна "Русалонька" Холлі Бейлі народила первістка. Ще в жовтні її випадково помітили з кругленьким животиком, а в перші дні січня вона вже розкрила стать та ім'я немовляти.

Також у ЗМІ з'явилася інформація про те, як мер Києва Віталій Кличко і співачка Наталія Єгорова розділили спільно нажите майно. Колишнє подружжя визначило долю рухомих і нерухомих цінностей в Україні та за кордоном на сотні тисяч доларів.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти