StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Мер Кличко розділив майно з ексдружиною: що дісталося Наталії Єгоровій

8 січня 2024, 19:33
Будинки, автомобіль і мільйони гривень - власність колишніх коханих тепер офіційно знайшла своїх власників.
Віталій Кличко, Наталія Єгорова
Віталій Кличко та Наталія Єгорова розділили спільно нажите добро / колаж: Главред, фото: instagram.com/vitaliyklitschko, instagram.com/natalia_yegorova

У серпні 2022 року співачка та колишня модель Наталія Єгорова і мер Києва Віталій Кличко оголосили про розлучення після 25 років у шлюбі. Багато років пара жила окремо, і розставання стало логічним завершенням їх відносин.

Видання Українська правда, з посиланням на коментар спікера мера Оксани Зінов'євої, повідомляє, що в грудні 2023 року колишнє подружжя завершило розділ майна.

Так у власність Наталії Єгорової, яка живе в Німеччині, перейшов чотириповерховий будинок в Гамбурзі (приблизна вартість 228 млн грн). Кличко у свою чергу отримав будинок відпочинку в селі Лютіж Вишгородського району Київської області загальною площею 785,5 м2. Також ексдружина передала політику права на володіння автомобілем Land Rover Discovery 3.0 2013 року випуску (приблизна вартість 911 436 грн).

відео дня

Згідно з угодою про розподіл майна Кличка і Єгорова також розділили грошові кошти з банківського рахунку в США - близько 4 млн грн, і Монако - приблизно 2.7 млн грн.

Інформація про зміну в майновому стані мера Києва були зафіксовані на сайті Національного агентства із запобігання корупції.

Раніше співачка Руслана Лижичко показала свою вічно молоду маму. Фамільна схожість між жінками вражаюча - поруч зі своєю зоряною донькою Ніна Аркадіївна просто сяє.

Також співачка Kola (Анастасія Прудіус) похвалилася фігурою в купальнику і вперше показала чоловіка-іноземця. Разом закохані вирушили на відпочинок на захід України.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти