40-річна Періс Хілтон виходить заміж за відомого бізнесмена

17 лютого 2021, 19:39оновлено 17 лютого 2021, 20:27
264
Своїй нареченій Реум подарував каблучку з діамантом, розроблену Жаном Дуссе, правнуком легендарного Луї Картьє.
40-річна Періс Хілтон виходить заміж за відомого бізнесмена
Періс Хілтон вирішила вийти заміж за власника бренду парфуму / instagram.com/parishilton

Відома світська левиця Періс Хілтон, яка сьогодні відзначає 40-річчя, зібралася заміж за бізнесмена Картера Реума.

Молоді люди пробули у відносинах трохи більше року. 13 лютого її обранець зробив пропозицію вийти заміж, і тільки в свій день народження Періс поділилася зворушливим відео з заручин.

"Коли ви знаходите свою другу половинку, ви не просто знаєте це, ви це відчуваєте. Мій улюблений і я були разом з нашого першого побачення, і з нагоди мого дня народження він влаштував поїздку в тропічний рай. Коли ми йшли на вечерю по пляжу, Картер привів мене до маленької хатині, прикрашеної квітами, і опустився на одне коліно. Я сказала "так", "так назавжди". Немає нікого іншого, з ким би я хотіла провести все життя", — написала Періс Хілтон в Instagram.

Своїй нареченій Реум подарував каблучку з діамантом, розроблену Жаном Дуссе, правнуком легендарного Луї Картьє. У цей знаменний момент Хілтон була в білій сукні Retrofete і Діадемі Loschy, в той час як її наречений був одягнений в білий костюм і кеди.

40-річна Періс Хілтон виходить заміж за відомого бізнесмена

Реум є власником бренду парфумів.

Шанувальники обсипали зіркову пару коментарями. "Красиві і щасливі! Бережіть один одного!", "Нехай ваша любов збережеться на довгі роки!", "Рада за тебе! Ти заслуговуєш щастя!", "Періс, будь кохана! Нехай наречений береже тебе!",- зазначили користувачі.

Незважаючи на те, що Періс вже отримувала пропозиції руки і серця, і не раз, у шлюбі спадкоємиця мережі готелів так і не побувала. Цього разу, швидше за все, все буде по-іншому, і весілля відбудеться.

Відзначимо, що ще до заручин з бойфрендом Періс Хілтон зважилася на інший важливий крок у своєму житті — вона почала процедуру екстракорпорального запліднення. Зірка мріє про дітей, і саме з Реумом вона зрозуміла, що нарешті готова стати матір'ю.

Як раніше повідомляв Главред:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти