StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

20 років за ґратами: популярну російську акторку заарештували з 2 кг наркотиків

14 вересня 2023, 20:17
5736
Раміля Іскандер з в'язниці вийде одразу на пенсію.
Раміля Іскандер
Раміля Іскандер була заарештована за зберігання наркотиків в особливо великих розмірах / колаж: Главред, фото: kino-teatr.ru, pexels.com

Російська акторка театру, кіно і озвучування Раміля Іскандер була затримана в своєму підмосковному будинку в поселенні Марушкінське. В результаті обшуку в її житлі та автомобілі поліцейськими було знайдено близько двох кілограм мефедрону, а також амфетамін і кокаїн.

Правоохоронні органи країни-окупанта заарештували артистку і доставили у відділок. Попередньо на неї порушили кримінальну справу за статтею "228.1" - виробництво, збут або пересилання наркотичних речовин в особливо великому розмірі.

Іскандер давати свідчення відмовилася. Зараз їй загрожує тюремний термін від 15 до 20 років позбавлення волі.

відео дня

За даними росЗМІ акторка затримана за наводкою наркоторговця з Пензи, який був її дилером. Його затримали кількома тижнями раніше, і він, в рамках співпраці з поліцією, передав список своїх клієнтів, серед яких значилося ім'я Рамілі Іскандер.

Раніше стало відомо, що Алла Пугачова і Максим Галкін відмовилися давати інтерв'ю українській ведучій Наталії Мосейчук під час їхньої зустрічі в Юрмалі. Журналістка прокоментувала їхню позицію.

Також у ЗМІ з'явилися новини про те, що у доньки Анастасії Заворотнюк проблеми з законом через борги - за красивою картинкою гламурного світського життя Анни ховаються неоплачені кредити в банках.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти