StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

20 років таємниці: Оля Цибульська перестала приховувати обличчя і особистість чоловіка

31 серпня 2022, 12:05оновлено 6 вересня 2022, 14:51
Тепер стало цілком очевидно, на кого схожий її син Нестор.
Оля Цибульська
Оля Цибульська показала чоловіка / instagram.com/cybulskaya

Українська співачка Оля Цибульська в інтерв'ю для Аліни Доротюк розкрила інтригу, яка стрясає весь український шоу-бізнес протягом мінімум восьми років - ким же насправді є її чоловік.

Артистка зізнається - ніколи не приховувала його навмисно: не ховала за вечерею в ресторані, не відштовхувала, щоб не побачили фанати на вулицях. Просто не акцентувала увагу.

Бути в тіні - усвідомлене рішення чоловіка Цибульської. "Я так забембалася. Я вже давно йому кажу: "Ти можеш вийти?" Він не публічная людина. Є люди, які люблять фотографуватися, а він цього терпіти не може. Для нього це дискомфорт. І я поважала і поважаю його особистий вибір, його особистий простір. І мені важливо, щоб йому було комфортно. І мені не хотілося б, щоб моя професія була для нього зоною, де треба щось із себе представляти", - зізнається співачка.

Однак під час війни пара прийшла до обопільного висновку: коли всі ховаються від бомб, ховатися від камер - дуже по-дитячому.

Тому Цибульська познайомила журналістку і всю Україну зі своїм чоловіком - українським бізнесменом Сергієм. Зі співачкою вони разом понад 20-років. Разом виховують 7-річного сина Нестора. Сергій займається сімейним бізнесом, пов'язаним з молочною продукцією.

"У нас рік різниці, і ми разом більше 20-ти років. Це дуже не модно для шоу-бізнесу", - сміється Цибульська. Сьогодні у Сергія День народження. На честь цього співачка опублікувала відеокадри зі спільної фотосесії з чоловіком і сином на своїй сторінці в Instagram. Вона рада, що тепер їй нема чого приховувати.

Раніше таємничого чоловіка показала зірка серіалів Папік і Свати, українська акторка Анна Кошмал - артистка розповіла, як зустрілася з батьком своєї дитини.

Також про свої нелегких стосунках з екс-дружиною чоловіка-мільярдера розповіла співачка Камалія - жінка будувала підступи проти нової коханої колишнього.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти