Від пацанки до панянки 4 сезон дивитися онлайн 2 випуск 24-02-2020

24 лютого 2020, 18:50оновлено 2 квітня 2020, 13:39
Новий випуск Від пацанки до панянки-2020 вийшов 24 лютого. Що показали в 2 випуску Від пацанки до панянки 4 сезон, і як себе повели в школі пацанки - читай на Главреді.
Від пацанки до панянки 4 сезон 2 випуск 24-02-2020 дивитися онлайн
Від пацанки до панянки 4 сезон 2 випуск 24-02-2020 дивитися онлайн / Новий канал

Новий сезон Від пацанки до панянки-2020 можна дивитись онлайн. Другий випуск Від пацанки до панянки-2020 вийшов 24 лютого на Новому каналі о 19-00.

У другому випуск Від пацанки до панянки-2020 учасниці прощалися зі своїм страшним минулим, усвідомлювали свої помилки і самі вирішували, що їм потрібно міняти. Крім того, їх відвідав дехто з Топ-моделі по-українськи, щоб зробити сюрприз.

Що було в першому випуск Від пацанки до панянки 4 сезон - читай на Главреді.

Влада Роговенко повернулася на шоу після перелому - але спокійно пожила тільки трохи - на другому тижні шоу вона влаштувала найбільш масштабну бійку сезону, причому вона не соромилася пускати в хід свій гіпс.

Але бійці передували приємні моменти - по-перше, дівчат поселили в шикарний замок-монастир.читайте такожВід пацанки до панянки 4 сезон дивитися онлайн 1 випуск 17-02-2020

Дівчата думали побачити шикарну віллу з басейном, як це було в минулих сезонах реаліті. Але їм виділили справжній замок, побудований французьким архітектором по середньовічному проекту.

Ксенія Бабченко вирішила вибрати це місце, бо колись там був жіночий монастир і школа. "Секрет" замку налякав пацанок не на жарт.

Дівчата розхвилювалися, що їм доведеться працювати, і жити в одній кімнаті а також, обходитися без їжі. Але все було не так погано.

Від пацанки до панянки 4 сезон 2 випуск 24-02-2020 онлайн
Від пацанки до панянки 4 сезон 2 випуск 24-02-2020 онлайн / Новий Канал

Додатковою компенсацією став візит Софі Берідзе, яка поділилася з ученицями Школи леді жіночими премудростями.

На другому тижні проекту викладачі Школи леді вирішили почати вчити учасниць жіночим хитростям. А для цього запросили в гості учасницю другого сезону Топ-моделі по-українськи Софі Берідзе.

Ученицям Школи леді влаштували день краси з масками і патчами. До навчання майбутні леді поставилися скептично. Адже їх педагог виявилася трансгендером.

Учасницям Софі подарувала косметику, тример для носа, смужки для депіляції і менструальну чашу. Все це пацанки тут же почали пробувати на собі.

"Як вона взагалі може розбиратися в жіночій фізіології?", – дивується Віка #Боксерка Альохіна.читайте такожВід пацанки до панянки 4 сезон - учасниці і їх біографії

Але справжній жах у учениць викликали навіть не воскові смужки, а... підбори! Софі Берідзе видала дівчатам бежеві "човники".

А з неприємного - пацанок чекав неприємний ексцес масштабом на весь сезон - Школу леді відвідала ще одна учасниця-конкурентка Наталія на прізвисько Лисиця. І в цей момент почалося справжнє місиво! Владислава Роговенко невдало пожартувала над новою пацанкою, за що і почала жорстоку бійку прямо перед знімальною групою. Більш того, Наташа витягла "заточку" і напала на суперницю.

Що ще трапилося у другому випуск Від пацанки до панянки 2020 - дивіться у випуску.

Від пацанки до панянки 4 сезон 2 випуск дивитися онлайн 24-02-2020:

Всі випуски Від пацанки до панянки виходять по понеділках о 19-00 на новому Каналі. Також дивитися онлайн і читати опис випуском ви можете на Главреді.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти