StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"1+1 Україна" зніме європейський сезон "Голосу країни" у співпраці із Польщею

21 липня 2023, 16:40
Команди із України та Польщі об’єднали свої зусилля для створення нового сезону.
Голос країни буде у партнерстві з польськими партнерами
Голос країни буде у партнерстві з польськими партнерами / Фото прес-служби

Вперше в історії "Голос країни" розширює свої межі: телеканал "1+1 Україна" та один із найпопулярніших польських мовників працюють над створенням 13 сезону головного українського музичного проєкту.

"Європейський сезон, прем’єра якого відбудеться на телеканалі "1+1 Україна", покликаний підтримати український народ, який демонструє силу свого духу та талант по всьому світові", - повідомляє прес-служба телеканалу.

Відомо, що команди із України та Польщі об’єднали свої зусилля для створення нового сезону "Голосу країни". На запрошення польської сторони, яка вкотре відкрито всебічно підтримує український народ, та зважаючи на безпеку учасників та виробничого процесу, зйомки відбудуться у Варшаві на потужностях польських партнерів.

відео дня

З українського боку над проєктом працює Big Brave Events – підрозділ 1+1 media, який реалізує великі міжнародні проєкти. "Голос країни-13" об’єднає українців з усіх куточків світу на знімальному майданчику у Польщі. Сезон транслюватиметься українською мовою як в Україні, так і в Польщі на знак підтримки всіх українців, які були змушені залишити свої домівки після повномасштабного вторгнення Росії.

Нещодавно стали відомі імена всіх чотирьох тренерів "Голосу країни-13". Тренерами стали Юлія Саніна, Артем Пивоваров, музичний продюсер, співзасновник лейблу ENKO Іван Клименко та тренерка-переможниця "Голосу країни-11" - DOROFEEVA.

Окрім того, цього року у "Голоса країни" вперше з’явиться саундтрек, який зазвучить голосами тренерів нового сезону. Продюсером треку став тренер-дебютант Іван Клименко.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти