Знаменитий російський футболіст цинічно прикрився українськими дітьми і підтримав війну

26 жовтня 2022, 22:15
Футболіст зробив заяву про дітей, які опинилися в окупації, і країна-агресора позбавила можливості займатися спортом.
футбол, Росія,
Футбол / Матч-ТВ, pixabay

Екс-футболіст збірної Росії Владислав Радімов виступив зі скандальною заявою. Він зажадав провести інтеграцію клубів з окупованих регіонів України в першість Росії.

В інтерв'ю пропагандистському телеканалу "Матч ТВ" Владислав Радімов закликав наплювати на позицію Європейського футбольного союзу (УЄФА) і Міжнародної федерації футболу (ФІФА), які підтримують територіальну цілісність України.

Він цинічно згадав про українських дітей, які опинилися в окупації і країна-агресора позбавила можливості їх займатися спортом.

відео дня

"Не тільки професійні клуби, а й кількість хлопчаків, які там живуть, потребують занять спортом. І якщо це наші території і ми вважаємо це Російською Федерацією, то, звичайно, треба включати. І вони повинні брати участь як у дитячо‑юнацьких змаганнях, так і у дорослих. Тут двох думок бути не може. Правильним рішенням буде прийняти їх в російську систему змагань. Інша справа, що з боку ФІФА, УЄФА... така ситуація зараз у світі, що багато країн будуть проти нас. Це очевидно. Але і не приймати ці команди, мені здається, неправильно. Треба йти своїм шляхом", - сказав Радімов.

Варто відзначити, що окупанти вже оголосили про те, що до складу Футбольної національної ліги (ФНЛ) увійдуть команди з Криму.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти