"Я не хочу змагатися з вбивцями": українська спортсменка публічно накинулася на росіянок

16 липня 2022, 15:45
Українка рада, що спортсменів з РФ не допустили до чемпіонату світу, які підтримали цю жахливу війну.
Ярослава Магучих
Ярослава Магучіх / НОК України

Зіркова українська спортсменка і бронзовий призер Олімпійських ігор у стрибках у висоту Ярослава Магучіх назвала російських спортсменів вбивцями, тому що вони підтримують криваву політику свого президента.

На пресконференції перед чемпіонатом світу в Юджині, який стартував 15 липня, Магучіх помітила, що після 24 лютого у неї не може бути хороших відносин з російськими легкоатлетами, які боягузливо мовчали, поки вбивали українців, пише Dagbladet.

"У той день все змінилося. Я не хочу змагатися з вбивцями. Насправді росіяни - вбивці. Багато спортсменів підтримують війну, а мені пишуть, що я не розумію, що відбувається", – сказала Ярослава в Юджині.

Українка рада, що спортсменів з РФ не допустили до чемпіонату світу, які підтримали цю жахливу війну.

"Коли почалася війна, багато українських спортсменів написали в Instagram про те, що сталося. Ніхто з діючих російських атлетів не запитав: "Як справи?" Замість цього вони пишуть, мовляв ,"Це не наша проблема". Деякі з них навіть підтримали війну", – обурена Магучіх.

За словами Ярослави, олімпійська чемпіонка зі стрибків у висоту росіянка Марія Ласіцкене довго мовчала, але пізніше сказала, що їй було занадто соромно дивитися на українок.

читайте такожФутболіст збірної України зробив неймовірний вчинок для ЗСУ

"Але якщо бути до кінця чесними, ми теж не хочемо дивитися їй в очі. Українці помирають через Росію. Це не тільки через Путіна, а й через солдатів. З українськими жінками відбувається багато жахливих речей", - розповіла Магучіх.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти