Веслування по ескалатору і серфінг на автомийці: відомий пранкер зняв пародію на Олімпійські ігри

27 липня 2021, 16:24
Відео, яке відразу стало вірусним, вже набрало близько двох мільйонів переглядів і сотні тисяч лайків.
Веслування по ескалатору і серфінг на автомийці: відомий пранкер зняв пародію на Олімпійські ігри
Відомий пранкер зняв пародію на Олімпійські ігри / скріншот з відео

Популярний у світі відеоблогер Ремі Гайяр влаштував власні Олімпійські ігри. Його суперниками стали звичайні жителі, які нічого не підозрювали – інакше було б менше задоволення. За витівки наш герой ледь не отримав на горіхи.

На відео Гайяр вдає, що фехтує з пасічником, грає в гандбол, бореться з пляжником і справляється на байдарці в ескалаторі торгового центру – виглядає епічно, але могло й прилетіти кілька разів: люди зазвичай дуже незадоволені діями пранкера.

Ролик – не просто вдала пародія на олімпійські види, а й свого роду ностальгія: раніше комік випускав відео "Десятиборство", де біг стометрівку з поїздом, стрибав через бар'єри і метав спис – вудку (фрагменти є і в новому відео). У Ремі понад сім мільйонів підписників на Ютубі і за короткий термін кумедне відео набрало близько двох мільйонів переглядів і сотні тисяч лайків.

Чекаємо відео до Олімпіади – 2024 (а може й участі?) в Парижі.

Нагадаємо, що 23 липня в столиці Японії, Токіо стартували літні Олімпійські ігри-2020. Олімпіада повинна була пройти торік, але через пандемію була перенесена. З метою маркетингу 2020-й вирішили зберегти в назві.

Першу медаль в Токіо Україні принесла дзюдоїстка Дар'я Білодід. Вона виграла бронзу. У другий день змагань бронзову нагороду виграв шпажист ігор Рейзлін. Третя медаль на рахунку пари Стрільців Омельчук-Костевич – теж бронза.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти