StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Голос країни-13 - 7 випуск: підсумки першого півфіналу у форматі крос-батлів

15 жовтня 2023, 21:32оновлено 22 жовтня 2023, 22:07
Вокальні дуелі за оновленими правилами приймають абсолютно новий оборот - кому ж дістанеться місце в суперфіналі?
Голос країни-13 - Як пройшла перша частина крос-батлів
Голос країни-13 - як пройшов перший півфінал у форматі крос-баттлів / колаж: Главред, фото: instagram.com/goloskrainy_official

Сьогодні відкрився третій етап 13 сезону вокального шоу Голос країни - півфінал у новому форматі крос-батлів. Правила передбачають вокальні дуелі між командами.

Зіркові тренери, Юлія Саніна, Артем Пивоваров, Іван Клименко та DOROFEEVA, викликають один одного на вокальний поєдинок: наставник обирає свого підопічного, який вийде із заздалегідь заготовленою піснею проти вокаліста з іншої команди. Переможця вокальної сутички визначають глядачі в залі шляхом голосування.

Першої вступила у крос-баттли Надя Дорофєєва - вона викликала на поєдинок Івана Клименка. Так на сцену вона випустила Романа Панченко з піснею Stromae - Formidable проти Єлизавети Шафорост з команди Клименко. Вона виконала власну версію "Тhe kill" гурту Thirty Seconds to Mars. За рішенням глядачів на проєкті залишається Роман.

Далі Іван Клименко запросив на сцену дует, Олександру Ройко та Ольгу Щербак (Hillsong United - Oceans), і кинув виклик Юлії Саніній. На дуель тренерів-дебютантів лідер The Hardkiss випустила Владислава Пелиха (Ochman - River). Перед глядачами постав нелегкий вибір, але вони все ж визначили, що у фінал пройде Владислав.

Прийняв виклик Юлії Саніної зірковий тренер Артем Пивоваров. На сцену Голосу вийшла Марія Стасюк (Jerry Heil - Пошта) проти Михайла 'Ptashkin' Панчишина (Enej - Біля тополі). Емоційний виступ Михайла припав глядачеві до душі - він виходить у фінал шоу.

Наступна дуель відбулася між командами Артема Пивоварова та Івана Клименка. Підопічний Пивоварова Влад Шериф виконав пісню гурту Океан Ельзи "Друг". Гордість Клименка Анастасія Чабан відповіла на виклик піснею "Фортеця Бахмут" гурту Антитіла. Стася, за рішенням глядачів, проходить у фінал.

Таким чином відомі імена перших фіналістів 13 сезону шоу Голос країни-13: Стася Чабан (команда Івана Клименка), Михайло 'Ptashkin' Панчишин (команда Артема Пивоварова), Владислав Пелих (команда Юлії Саніної) і Роман Панченко (команда DOROFEEVA).

Хто з решти 8 учасників займе місце у фіналі, дивіться наступної неділі, 22 жовтня, о 21:00 на каналі 1+1 Україна.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти