StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Тягне як магнітом: експерти назвали найпоширенішу помилку, яка приваблює слимаків

6 травня 2024, 14:09оновлено 8 травня, 16:38
836
Якщо ваш сад чи город страждає від слимаків, є просте рішення, яке допоможе відвадити цих шкідників.
Тягне як магнітом: експерти назвали найпоширенішу помилку, яка приваблює слимаків
Поширена помилка, яка приваблює слимаків у сад / Колаж: Главред, фото: pixabay.com, freepik.com

Слимаки можуть бути справжньою загрозою для саду, оскільки вони знищують рослини. На щастя, є просте рішення, яке відвадить надокучливих шкідників від саду.

Якщо вас цікавлять лайфхаки для боротьби з слимаками. прочитайте матеріал Главреду: Простий трюк, щоб позбутися від слимаків: потрібний засіб знайдеться у холодильнику.

За словами експертів Quintain Living, зміна звичок поливу істотно допоможе в боротьбі з слимаками. Всупереч поширеній думці, що потрібно поливати рослини в сутінках, насправді цього робити не рекомендується. Ця практика може ненавмисно привабити слимаків, які люблять вологе середовище, пише Express.co.uk.

відео дня

"Це стане магнітом для слимаків, які із задоволенням прогризатимуть собі шлях крізь ваші рослини та розсаду", - попередили експерти.

Слимаки більш активні у вечірні години, їх тягне до вологи, тому вони частіше ласують рослинами та розсадою вночі. Щоб відлякати слимаків і захистити свої рослини, експерти радять поливати їх рано вранці. Таким чином ви можете мінімізувати присутність вологи, яка приваблює слимаків, і зменшити ризик пошкодження рослин.

Окрім коригування графіків поливу, догляд за ґрунтом має важливе значення для зміцнення здоров’я рослин і стійкості до шкідників. Перед посадкою фахівці рекомендують переконатися, що ґрунт очищений від бур’янів і добре підготовлений.

Розпушування ґрунту не тільки сприяє його аерації, але й руйнує потенційні місця проживання слимаків, роблячи середовище менш сприятливим для шкідників.

Що потрібно знати про Express.co.uk

Express.co.uk - британський таблоїд, який є цифровим підрозділом Daily Express і Sunday Express - одного з найвідоміших і надійних британських новинних брендів.

З 1900 року Express надає мільйонам читачів інформоване висвітлення найважливіших світових подій як у друкованому вигляді, так і в режимі онлайн.

Як кажуть у виданні, вони щодня намагаються надати читачам найкращу журналістику, інформувати та розважати.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти