StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Потрібно додати лише одну річ: як назавжди захистити сад від слимаків

12 квітня 2024, 08:56оновлено 14 квітня, 10:03
Любителька садівництва розкрила стратегію захисту від слимаків за неймовірно низьку ціну, яка дозволяє тримати їх подалі від своїх улюблених рослин.
Потрібно додати лише одну річ: як назавжди захистити сад від слимаків
Як захистити сад від слимаків - топ-садівник назвала найкращі методи / Колаж Главред, фото: скріншот із відео

Слимаки - це часті гості у багатьох садах, іноді їх присутність може стати проблемою для рослин. Однак, експерт із садівництва назвала прості способи, які допоможуть позбутись від слимаків у саду, повідомляє Express.

Експерт з садівництва Емі, також відома в Інтернеті як "Садівник-самоук", звернулася до соціальних мереж, щоб розкрити свій садівничий секрет відлякування слимаків у своєму саду.Гуру садівництва розмістила свій кліп на TikTok разом із підписом: "Мої п'ять оборонних систем для захисту рослин від слимаків".

"Поставити в горщик, підняти на металеву підставку, намазати вазеліном підставку і обідок горщика, мідні губки для чищення навколо основи рослини і, нарешті, трохи часникового спрею! П'ять захистів! Сподіваюся, що в ґрунті вже не живе жоден з них, бо я щойно заманила їх у пастку назавжди", - сказала вона.

відео дня

Якщо вам цікаво дізнатись більше про те, як захистити свій сад та город від шкідників, рекомендуємо наш матеріал: Простий трюк, щоб позбутися від слимаків: потрібний засіб знайдеться у холодильнику.

У короткому відео Емі детально розповіла про свій метод захисту рослин від ненажерливих слимаків.

Дивіться відео про те, як захистити сад від слимаків:

@thelockdowngardener My 5 defense system for protecting plants from slugs: put in a pot, raise up on a metal stand, slather vaseline on the stand and rim on the pot, copper scouring pads around tbe base of the plant and lastly some garlic spray! ? 5 defenses! I hope theres none living in the soil already as i will have just trapped them forever ? #gardenersoftiktok#gardener#gardentok#gardeningforbeginners#gardeningtips#easygardening#organicgardening♬ original sound - Amy The Lockdown Gardener

Поставивши свою рослину в горщик на металеву підставку, ентузіастка садівництва з Великої Британії щедро змастила вазеліном по краях і на ніжках підставки.Щоб посилити захист, вона стратегічно розташувала навколо основи рослини мідні губки для чищення.Як додатковий захід, вона обприскала рослину часниковим спреєм.

"Особисто я не думаю, що це спрацює саме по собі, там, де я живу, занадто багато дощів. Але разом з іншими засобами захисту, здається, це працює досить добре", - наголошує вона.

Що потрібно знати про Express.co.uk

Express.co.uk - британський таблоїд, який є цифровим підрозділом Daily Express і Sunday Express - одного з найвідоміших і надійних британських новинних брендів.

З 1900 року Express надає мільйонам читачів інформоване висвітлення найважливіших світових подій як у друкованому вигляді, так і в режимі онлайн.

Як кажуть у виданні, вони щодня намагаються надати читачам найкращу журналістику, інформувати та розважати.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти