StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Простий трюк, щоб позбутися від слимаків: потрібний засіб знайдеться у холодильнику

1 квітня 2024, 22:39оновлено 3 квітня, 11:16
Не треба купувати магазинні засоби від шкідників, щоб змусити слимаків не повертатися на ваш город. Одна річ, що відлякує слимаків, є у більшості з нас вдома.
Мужчина и женщина на огороде, слизняк
Як позбутися від слимаків/ колаж: Главред, фото: depositphotos.com/ua, unsplash.com

Є чимало способів, як позбутися слимаків на городі й не дати їм зашкодити росту посаджених там рослин. Частина таких способів передбачає купівлю магазинної "хімії", але є й народні методи боротьби з слимаками, які справляються з цим завданням не гірше.

Радимо також прочитати наступний матеріал: Знайти помилку на зображенні за 5 секунд зможе лише геній: надзвичайна оптична ілюзія

Одна з користувачок поділилася на Facebook-сторінці Gardening Hints and Tips своїм способом, як позбутися слимаків в домашніх умовах, використовуючи для цього всього одну річ, пише The Mirror.

відео дня

Жінка розповіла, що вона захищає свою розсаду та інші рослини від шкідників за допомогою упаковки від молока.

За її словами, вона бере використані коробки з-під молока, обрізає їх зверху та знизу і накриває ними рослини. І такий "комір" захищає рослини від слимаків.

Користувачка пояснила, що це зупиняє слимаків, адже вони не відчувають запаху рослини, за яким могли б рухатися вперед.

"У мене це працює щоразу. Ви навіть можете використовувати цю упаковку, не знімаючи верхню частину, щоб захистити молоді рослини від сильного дощу чи холодних ночей", – зазначила жінка.

The Daily Mirror

The Daily Mirror - британська національна щоденна газета у форматі таблоїд та є першим представником таблоїдної журналістики.
Газету заснував Альфред Хармсворт 2 листопада 1903 року. Спочатку Daily Mirror замислювалася як газета для жінок, що видається жінками, і мала стати "віддзеркаленням жіночого життя". Це не принесло успіху, тому Хармсворт вирішив зробити газету кольоровішою і з ширшим колом висвітлюваних питань, пише Вікіпедія.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти