StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Названо місця, де категорично не можна зберігати гроші

17 жовтня 2021, 22:03
Гроші не люблять тісноту, замість позитивного накопичення вони починають накопичувати негатив.
гроші
Де не можна зберігати гроші / ua.depositphotos.com

Свої фінансові накопичення люди не завжди готові зберігати у фінансових установах. Гроші несуть потужну енергетику і здатні принести власнику великий прибуток, або фінансові втрати. Дізнайтеся, де не можна зберігати гроші, щоб не збідніти.

Скляні банки. Не можна зберігати гроші в такій тарі, так як там вони лежать пом'яті і в безладді, а це призводить до накопичення негативної енергії. І в такій ємності гроші не дихають, втрачають свою силу. Це призводить до зменшення грошового потоку.

Не можна зберігати гроші біля вхідних дверей - в ящиках, на поличці для ключів, в тумбочках біля входу в дім. При такому зберіганні вони будуть регулярно зникати з сім'ї і нести негатив, так як грошам буде некомфортно.

Зберігати гроші під матрацом або під ліжком не можна. Гроші в прямому сенсі будуть "спати" разом з вами, грошовий потік почне гальмувати і змусити їх ворушитися буде дуже складно.

Не можна зберігати гроші у старих книгах. Гроші можна покласти тільки в позитивну і добру книгу, це допоможе збільшити достаток і навіть подвоїти ваші заощадження.

Не можна зберігати гроші скрученими, перев'язаними. Гроші не люблять тісноту, замість позитивного накопичення вони починають накопичувати негатив.

Читайте також, які речі привертають негатив в будинок і несуть невдачі.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти