StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Чому ставлять сіль під ліжко: відповідь для багатьох стане відкриттям

8 квітня 2024, 12:05оновлено 9 квітня, 15:50
242
Давній ритуал із сіллю допоможе привабити матеріальні покращення в родині й допомогти позбутися сварок та жити у злагоді.
Кровать, соль
Чому ставлять сіль під ліжко/ колаж: Главред, фото: depositphotos.com/ua

Сіль з давніх давен наші предки наділяли особливими властивостями. Саме тому часто можна зустріти згадки, що такий інгредієнт використовували у різноманітних обрядах для захисту оселі, приваблення успіху тощо.

Радимо також прочитати наступний матеріал: Тільки щасливчик помітить кота за 7 секунд: надзвичайно заплутана загадка

Один з незвичних способів використання солі – це ставити її під ліжко на кілька днів. У багатьох одразу може виникнути питання, навіщо ставлять сіль під ліжко. Згідно з давніми віруваннями, таким чином можна привабити фінансовий потік у свій дім й покращити своє фінансове становище.

відео дня

Але це не єдиний плюс від такого простого обряду. Також вважається, що таким чином можна відігнати від своєї оселі усі біди і проблеми. Крім цього, якщо у вашій сім’ї зараз є розбіжності, то цей обряд допоможе вирішити все якнайкращим чином.

Скільки має стояти сіль під ліжком

Вважається, що сіль має там постояти три дні. Потрібно повторювати цю процедуру кожен місяць для найкращого ефекту.

Сіль можна поставити на тарілці або в пакеті. Також можна насипати її у сірникову коробку. Після того, як мине три дні, сіль потрібно забрати з-під ліжка і змити проточною водою – наприклад, під краном.

Але під час такого ритуалу важливо, щоб ви самі усім серцем прагнули до того результату, який ставите собі за мету, проводячи цей ритуал. Якщо ви хочете привабити більше грошей, то повинні бути морально до цього готовими, якщо хочете позбутися сварок у домі й жити у мирі та злагоді – то повинні усім серцем прагнути саме до такого результату й налаштовуватися на це.

Що варто враховувати читачеві

Цей матеріал – ознайомлювального характеру, його не слід сприймати як вказівку до дії чи абсолютну істину. Астрологія, ворожіння, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй та нумерологія не є академічними науками, їх положення та твердження не можна перевірити чи довести науковими методами. Це ж стосується різних тестів, характеристики людини за іменем та подібного. Крім того, прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути випадковими.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти