StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Чому не можна спати на двох подушках: яку біду це може накликати

16 лютого 2024, 12:14оновлено 16 лютого, 15:46
Якщо спати на двох подушках, то це матиме негативні наслідки, говорять давні прикмети.
Подушки, сон, девушка
Чому не можна спати на двох подушках/ колаж: Главред, фото: unsplash.com

Сон з давніх часів вважався священним дійством, і до нього відносилися з особливим трепетом. При цьому особливим значенням наділялися і предмети, призначені для сну – наприклад, подушка. З давніх часів люди вірили, що подушка здатна вбирати у себе будь-яку інформацію і впливати на енергетичний обмін людини.

Радимо прочитати також наступний матеріал: Тільки одиниці зможуть знайти хамелеона: загадка, яку треба розгадати за 7 секунд

Ми спимо фактично третину свого життя. Сни оповиті великою кількістю прикмет, і є багато їхніх тлумачень. Але також багато прикмет стосуються і предметів для сну. Наприклад, є прикмети, які говорять про те, чому не можна спати на двох подушках.

відео дня

Є кілька пояснень такого вірування. Зокрема, вважається, що самотня людина не повинна використовувати для сну дві подушки, бо це може стати на заваді у пошуку своєї другої половинки. Адже у Всесвіт нібито подається сигнал, що не потрібно притягувати партнера до цієї людини, бо ліжко, мовляв, не порожнє.

Також вважається, що не можна, щоб дитина спала на двох подушках. Таке вірування пояснюється тим, що дитина може вирости з невпевненістю у собі. Вона не зможе відкрито висловлювати свою думку, їй важко буде робити вибір.

Є також прикмети, які стосуються того, чому не можна спати на двох подушках літнім людям. Вважається, що літня людина, яка спить у ліжку сама, але при цьому використовує дві подушки, може розчаруватися у прожитому житті, адже друга подушка нагадуватиме їй про самотність.

Але є й позитивні прикмети, пов’язані зі спанням на двох подушках. Так, практики фен-шуй радять спати на двох подушках, щоб привабити у своє життя везіння та успіх.

Чому не можна спати на двох подушках – думка лікарів

Проте в такому важливому питанні варто звертати увагу першочергово на думку лікарів. Лікарі не радять спати на двох подушках, підкладених під голову, адже це буде занадто високо для голови. Голова може почати сповзати з подушки і провалюватися, це у своє чергу змусить м’язи шиї бути постійно напруженими піж час сну.

Якщо людина звикла спати, підклавши під голову дві подушки, то це може сильно вплинути на якість сну. Вранці може відчуватися втома, головний біль та біль у шиї.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти