Слуга народу за популярністю поступилася партії Порошенка - нове опитування

21 жовтня 2021, 10:58оновлено 29 жовтня 2021, 09:33
За європейську солідарність, партію колишнього президента Петра Порошенка, готові проголосувати 13,9% всіх респондентів і 15,7% серед тих, хто визначився.
Порошенко, Зеленський
Петро Порошенко та Володимир Зеленський / УНІАН

Президенська політсила, партія Слуга народу, вперше за довгий час втратила лідерство в рейтингу партій. Тепер більшість респондентів підтримують європейську солідарність-про це говорять результати опитування, яке провели соціологи КМІС.

Дані опитування показали, що за ЄС, партію колишнього президента Петра Порошенка, готові проголосувати 13,9% всіх респондентів і 15,7% серед тих, хто визначився з вибором.

Слугу народу підтримують відповідно 13,7% і 15,5% опитаних. У партії Юлії Тимошенко Батьківщина підтримка знаходиться на рівні 12% і 13,6% відповідно.

відео дня

Опозиційну платформу - За життя підтримали відповідно 11,5% і 13% респондентів. Далі йдуть Сила і честь (7,6% і 8,6%), наші (5% і 5,7%), Радикальна партія Олега Ляшка (4,9% і 5,6%), Українська стратегія Гройсмана (4,9% і 5,6%), партія Свобода (3,9% і 4,4%). У інших партій - підтримка нижче прохідного бар'єру в Раду.

читайте такожОбвалення рейтингу Слуги народу: які партії потрапляють в Раду - опитування

Нагадаємо, раніше опитування Соціологічної групи "Рейтинг" показало - якби позачергові вибори до українського парламенту відбулися у вересні нинішнього року, то найбільше б голосів українців отримала президентська політична сила "Слуга народу" (25,8%), "Європейська солідарність" – 14,1%, "Опозиційна платформа - За життя" – 12,4%.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти