Саакашвілі втратив свідомість і потрапив до реанімації: Ясько записала слізне відео

18 листопада 2021, 20:05оновлено 24 листопада 2021, 20:11
Кохана політика сподівається на владу, "якою б вона не була", і молиться Богу.
Саакашвілі втратив свідомість і потрапив до реанімації: Ясько записала слізне відео
Саакашвілі потрапив до реанімації / УНИАН

Експрезидент Грузії Міхеїл Саакашвілі знепритомнів. Це сталося під час зустрічі з його адвокатами в кімнаті для побачень.

Як відомо, політик сидить на голодуванні 49-й день і п'є тільки воду.

За даними "Новини-Грузія", його на ношах доставили в тюремну лікарню. При цьому, юристи вимагали перевести Саакашвілі в цивільну клініку в Тбілісі.

"Параметри оксигенації, гемодинаміки та дихання в абсолютній нормі. Він поки перебуває під наглядом реаніматологів, але його стан більш-менш стабілізувався", – зазначили в Глданській лікарні.

Кохана грузинського і українського політика нардеп Єлизавета Ясько прокоментувала те, що трапилося і процитувала його адвоката Нікі Гварамії. Саме він став свідком інциденту.

"Коли Михайло Саакашвілі виходив для зустрічі з адвокатами, він впав... був без свідомості, йому пальцями відкривали очі... віднесли його на ношах, невідомо куди", - написала Ясько в Facebook.

Пізніше вона опублікувала відео, в якому детальніше розповіла про те, що трапилося, проте про те, як себе почуває Саакашвілі зараз і чи прийшов він до тями, так і невідомо навіть Ясько.

Нагадаємо, раніше лікар Саакашвілі зробив жахливий прогноз про його стан. Він заговорив про смерть і підкреслив, що діяти потрібно оперативно.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти