Президент провів зустріч із послами країн G7 - про що йшлося

3 лютого 2021, 22:14
Глава держави пояснив послам Великої сімки рішення Ради національної безпеки і оборони про санкції щодо декількох телеканалів.
Президент провів зустріч із послами країн G7 - про що йшлося

Президент України Володимир Зеленський на зустрічі з послами країн Великої сімки (G7) та Європейського Союзу пояснив рішення РНБО про санкції щодо кількох українських телеканалів, повідомляє пресслужба офісу президента.

"Президент зазначив, що з часу останньої зустрічі в такому форматі минулого року в Україні сталася низка подій, які загрожують державному ладу, і були схвалені рішучі кроки для подолання цих викликів", - йдеться в повідомленні.

За словами глави держави, впровадження санкцій не є емоційним рішенням.

відео дня

"Санкції проти засобів масової інформаці ї- це завжди складне рішення для будь-якої влади, окрім авторитарної. Це рішення не є емоційним, воно визрівало і готувалося вже тривалий час на основі інформації багатьох українських державних органів. Це ні в якому разі не наступ на свободу слова, це обґрунтоване рішення для захисту національної безпеки", - заявив Зеленський.

читайте такожУ США оцінили санкції проти "каналів Медведчука" і нагадали про вплив РФ

Він підкреслив, що телеканали, на які були у вівторок, 2 лютого, накладені санкції, тривалий час поширювали дезінформацію в країні, а також займалися просуванням гібридного впливу держави-агресора РФ на політичні процеси в Україні.

Зеленський при цьому підкреслив, що свободі слова нічого не загрожує.

Санкції проти каналів Медведчука

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти