Одіозна нардеп Третьякова зганьбилася через англійську мову

17 травня 2021, 20:29
Народна обраниця з трибуни Верховної Ради прочитала фразу англійською мовою ігноруючи правила вимови і запинаючись.
Третьякова
Третьякова вразила знанням іноземної мови / УНІАН

Голова комітету парламенту з питань соціальної політики з фракції "Слуга народу "Галина Третьякова" вразила "знанням" англійської мови під час погоджувальної ради парламенту, яка відбулась в понеділок, 17 травня. Відео, на якому нардеп читає ламаною англійською, опублікували у Telegram-каналі Недоторкані.

Фразу "Assistive products for person with disability, classification and terminology (допоміжні пристрої для людей з обмеженими можливостями, класифікація та термінологія) вона прочитала, повністю ігноруючи правила вимови, при цьому кілька раз запнувшись.

відео дня

Скандальні заяви Галини Третьякової - про що раніше писав Главред:

  • Нагадаємо, раніше Галина Третьякова зробила скандальну заяву про те, що держава іноді "надає кошти" сім'ям, у яких діти "низької якості".
  • Одіозна нардеп від Слуги народу Галина Третьякова, яка раніше розповідала про дітях " другого сорту", сьогодні пояснила свій законопроект, який дозволяє самогоноваріння, однак за умови, якщо фермери будуть виробляти і молоко.
  • Відповідний проект закону про скасування штрафів за виробництво самогону вже зареєстрований на сайті Ради.
  • Автори в пояснювальній записці зазначили, що чинне законодавство дискримінує самогоноваріння, адже виготовлення в домашніх умовах інших алкогольних напоїв, таких як вина і настоянки, законом не карається. Та й наявні штрафи вже неефективні, переконані депутати.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти