Ківа різко висловився щодо санкцій проти Медведчука та Марченко

21 лютого 2021, 21:37оновлено 21 лютого 2021, 22:20
Народний обранець пояснив, чому глава держави зважився на впровадження санкцій проти трьох телеканалів і нардепа Медведчука.
Ківа
Ківа відреагував на введення санкцій / УНІАН

Нардеп Ілля Ківа різко відреагував на впровадження санкцій проти каналів 112 Україна, NewsOne і ZIK, а також голови політради партії Опозиційна платформа ‒ за життя Віктора Медведчука і його дружини Оксани Марченко. За йього словами, "ніякої користі для України не принесе".

"Якби ці санкції змінили життя в нашій країні на краще: вакцина з'явилася безкоштовна, якою могли б робити щеплення і рятувати українців від пандемії, якби конфлікт на Донбасі зупинився, якби тарифи для населення знизилися – тоді, можливо, це було б зрозуміло. А так, санкції вводить боягуз", - заявив парламентарій під час прямого включення на спільному мовленні каналів, які потрапили під санкції.

Ківа пояснив, чому президент України Володимир Зеленський зважився на введення санкцій.

"Він дорвався до влади і сьогодні всіма силами намагається цю владу утримати в своїх руках. Тому і нападає на опозицію, але всі ці нападки лише зміцнюють нас і змушують згуртуватися навколо нашого лідера Віктора Володимировича Медведчука", – був категоричний Ілля Ківа.

Нардеп нагадав, що ОПЗЖ користується підтримкою третини населення України.

читайте такожНа базі у "тітушок" Ківи поліція знайшла купу зброї і гранат

"Наші рейтинги будуть рости і далі, ми станемо ще більш принциповою політсилою. Вся ця плутаниця і беззаконня ще більше нас мотивують до боротьби, яку ми ведемо проти злочинного режиму Зеленського. Вони мають чітко для себе розуміти - коли ми прийдемо до влади, то жорстко покараємо тих, хто був причетний до цього свавілля. Подумайте, що буде з вами, коли ми почнемо відновлювати справедливість, караючи вас за українськими законами", – попередив чинну владу Ілля Ківа.

Санкції України:

  • Президент України Володимир Зеленський підписав указ про введення в дію рішення Ради національної безпеки і оборони про санкції проти народного депутата від опозиційної платформи - за життя Віктора Медведчука та його оточення.
  • Обмежувальні заходи розраховані на три роки, йдеться в указі Глави держави, опублікованому на сайті офісу президента.
  • Указ президента Зеленського набирає чинності з моменту його опублікування.
  • Крім того, указ Зеленського поширюється на китайського інвестора підприємства Мотор Січ.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти