"13 років самі себе не відсидять": в Україні нагадали Януковичу про термін, що його чекає

23 листопада 2021, 09:53
Офіційний акаунт країни відповів на чергову маніпуляцію з боку президента-втікача.
Янукович
Україна "запросила" Януковича до Києва / УНІАН

В офіційному акаунті України в мікроблозі твіттер відреагували на цинічне звернення Віктора Януковича. Екс-президенту-втікачу, який ховається в країні-агресорі, нагадали, що на батьківщині його зачекалися 13 років в'язниці.

До 8-ї річниці Євромайдану Янукович відзначився опусом про Україну. У своєму "зверненні" втікач ще раз повторив кремлівський штамп про те, що ЗСУ нібито на Донбасі воюють з власним народом,

"Може хтось, будь ласка, сказати Януковичу, який досі ховається в Росії, що 13 років в'язниці самі себе не відсидять", – відреагувала Україна.

'13 років самі себе не відсидять': в Україні нагадали Януковичу про термін, що його чекає

Одіозне звернення Януковича

  • Скандальний опус Януковича оприлюднив його прессекретар Юрій Карасир.
  • Президент-втікач протягом усього звернення повторює найбільш заїжджені тези російської пропаганди.
  • Зокрема, розповідає, що вісім років тому "мирна Україна припинила своє існування, ставши супротивною країною", а "влада Майдану досі не принесла обіцяний мир".

Цинізм Януковича досяг того, що він навіть називає Україну "найбіднішою і нестабільною країною на континенті". На його думку "промисловий потенціал України практично зруйнований, енергетична безпека знаходиться в критичному стані, а дефіцит бюджету постійно зростає".

До речі, українські правоохоронці вже направляли країні-агресору понад 30 запитів про видачу президента-втікача Віктора Януковича та його оточення. При цьому Росія відмовляє.

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський на урочистостях до 30-річчя Незалежності України у своїй промові навмисно не згадав четвертого президента-втікача Віктора Януковича.

Глава держави перераховував видатних постатей української державності родом з різних регіонів України. Говорячи про Донеччину, Зеленський "забув" Януковича. Жарт розвеселив Порошенка, Ющенка і Кучму, присутніх на святкуванні.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти