Китай скоро викупить Україну у Америки

1 лютого 2021, 10:42оновлено 2 лютого 2021, 21:34
У довготривалій перспективі американці програють китайцям сутичку за Україну.
США, Китай
Китай викупить в США Європу з додатком у вигляді Україні / Reuters

У справі Мотор Січ Китай і США вперше відкрито зійшлися на території України. Стара імперія взяла гору. Американцям довелося конкретно поговорити з Володимиром Зеленським, щоб той негайно наклав санкції на китайських інвесторів в Мотор Січ і, по суті, викинув Китай з України.

З точки зору власного самозбереження Зеленський вчинив правильно. Зараз у нього не було іншого шляху, тому що американці поставили питання ребром, а доля Януковича Зеленського не надихала. Начхавши на все, американці продемонстрували нам найяскравіший приклад зовнішнього управління. Але після державного перевороту, який здійснили демократи, Америка втратила свою владу і відтепер буде жорстко спиратися на на голу силу.

Китай програв. Зараз програв. Його пряник виявився поки менш привабливим, ніж американський батіг. Але в довготривалій перспективі США програють сутичку Китаю за Україну, тому що в довготривалій перспективі пряник завжди перемагає батіг.

відео дня

Америка нічого не може запропонувати Україні, крім загроз персональних санкцій. Тобто нічого, крім батога. Грошей у Америки немає, а демократія в США наказала довго жити. Точніше, гроші у Америки ще є, але це... китайські гроші.

читайте такожУкраїнці сплатять мільярдний позов Китаю щодо Мотор Січі зі своєї кишеніА Китай може купити всю Україну. Це всього лише питання 20-30 млрд дол. Для Китаю це - пил. Для США - вже непідйомна сума.

І колись, коли Китай вважатиме, що вже пора, він викупить Україну у Америки. Але спочатку він викупить Європу, а Україна піде звичайним додатком до Договору.

На все про все максимум 20 років. Більше Америка просто не протягне.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти