Що привіз Зеленський з поїздки в ОАЕ

17 лютого 2021, 08:18
Якщо ні про які важливі договори ніде оголошено не було, тоді навіщо українська делегація туди літала?
Зеленський в ОАЕ
Зеленський в ОАЕ / Фото president.gov.ua

Я вчора весь день дивився еміратські ЗМІ. Хотів почитати, як араби сприймають візит Володимира Зеленського в ОАЕ, по суті, перший серйозний контакт з Перською затокою при новому президенті.

Так ось, ніяк вони його не сприймають. На жаль.

Про візит практично нічого не було. Регіональні канали Al-Jazeera, Al-Arabiya, Al-Mayadeen та інші за великим рахунком проігнорували приїзд Зеленського.

відео дня

У них топ-тема-вакцинація і загострення в Ємені.

На дубайському телебаченні нуль інформації. У парочці газет обмежилися сухою заявою загальними фразами, і то, більше уваги приділили не тому, з чим приїхав Зеленський, а хто з представників правлячої сім'ї його зустрічав.

читайте такожСтало відомо, про що домовився Зеленський в рамках візиту в ОАЕЗагалом, про арабомовну пресу я промовчу. Там майже штиль. Але наприклад, в англомовній еміратській газеті Gulf Today - одній з найбільших - про Україну всього дві новини за останній час.

Одна - про те, як правитель Дубай зустрів Зеленського. І все. А друга - про мужика з Чернігова, який інсценував вбивство, щоб до нього приїхали поліцейські і розчистили сніг під будинком.

Мій вердикт: тут одне з двох.

1. Або при владі все дуууже погано з комунікаціями, і вони не можуть пояснити, в чому була суть візиту.

2. Або це все імітація бурхливої діяльності і дурний піар. Нічого проривного у візиті не було. Більш того, він виглядає як екскурсія, на якій Емірати розповідають відсталим народам, як треба жити і розвиватися.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти