Навіщо МВФ роздуває паніку під час епідемії

6 квітня 2020, 06:53оновлено 6 квітня 2020, 23:51
Своїми заявами Фонд наближає економічну кризу.
МВФ
МВФ

Крісталіна Георгієва, директор-розпорядник Міжнародного валютного фонду, заявила, що пандемія відкинула світ в рецесію "набагато гіршу", ніж глобальна фінансова криза 2008-2009 років і назвала ситуацію "найтемнішою годиною людства"

Ось питається, навіщо тітка нагнітає паніку? Причому вже не раз! "Набагато гірший" або "трохи краще"! Навіщо ці метафори? Ніхто ще нічого не знає, економіка взагалі річ в принципі не прогнозована.

Але будь-яка криза - це завжди криза довіри. Не вірю в кризу - даю кредит своєму партнеру, економіка працює. Вірю - не даю, економіка не працює.

відео дня

читайте такожГра "вірю-не вірю": як Україна може обдурити МВФ

Якщо МВФ буде постійно кричати про кризу, то він сам і стане джерелом цієї кризи, тому що криза починається в головах. Якщо люди повірять у кризу, то, зрозуміло, вона настане.

Складається враження, що бюрократи з МВФ хочуть підвищити свою роль і значущість в умовах кризи і всіляко його наближають. А то було багато розмов, що МВФ треба ліквідувати до чортів собачих, як бюрократичну організацію, яка стала дуже впливовою і стала жити власними інтересами.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти