StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Ведуча 1+1 Людмила Барбір і Михайло Кукуюк озвучили легендарних героїв "Сімейки Адамс"

18 жовтня 2021, 20:02
Ведуча "Сніданку з 1 + 1" Людмила Барбір і відомий актор Михайло Кукуюк ще раз подарували свої голоси Гомесу Адамс і Мартіші Адамс.
Ведуча 1+1 Людмила Барбір і Михайло Кукуюк озвучили легендарних героїв 'Сімейки Адамс'
Людмила Барбір і Михайло Кукуюк / B&H Film Distribution Company

Незабаром в український прокат виходить друга частина мультфільму Сімейка Адамс. У дубляжі для українських глядачів головних героїв озвучили ведуча" Сніданку з 1+1 " Людмила Барбір та відомий актор Михайло Кукуюк (дилогія Свінгери, наші котики).

Барбір вдруге приміряла на себе образ екстравагантної Мортиші - матері сімейства. "Незважаючи на те, що Адамси – досить ексцентрична і дивовижна сімейка, для них сім'я завжди на першому місці і мені неймовірно імпонують їх цінності. Не буду спойлерити, але вас чекає кумедна і дуже зворушлива історія, яка точно не залишить нікого байдужим", - заявила вона.

Ведуча 1+1 Людмила Барбір і Михайло Кукуюк озвучили легендарних героїв 'Сімейки Адамс'
Мартиша і Гомес Адамс

Ексцентричного Гомеса, главу сімейства, озвучив актор театру і кіно Михайло Кукуюк.

відео дня

"Гомес - ідеальний чоловік і справжній сім'янин: він найбільше любить дружину, піклується про дітей і завжди готовий стати на захист своєї сім'ї. Він божевільний, досить неординарний, а ще невиправний оптиміст, адже які б дивні не відбувалися навколо, він завжди посміхається навіть в самі сонячні дні. Пам'ятаю, як раніше дивився чорно-білі фільми про "Сім'ю Адамсів", а тепер і сам став частиною цієї історії", − сказав він.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що легендарний режисер Тім Бертон (дилогія про Бетмена з Майклом Кітоном, Ед Вуд, Похмурі тіні) займеться зйомками легендарного серіалу про Сімейку Аддамс.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти