StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Тім Бертон знімає серіал Сімейка Аддамс

23 жовтня 2020, 11:32
Геніальний режисер Тім Бертон, знаменитий своїми похмурими готичними мотивами в картинах нарешті дістався до знаменитої історії про сімейство Аддамс.
Сімейка Аддамс
Сімейка Аддамс / кадр з фільму

Контролюючі права на Сімейку Аддамс MGM TV відкрили конкурс на покупку права знімати серіал по фільму, яким займеться сам Тім Бертон.

За інформацією Deadline, Netflix вже подали заявку і підійшли найближче до топу "конкурсантів".

Поборотися є за що - режисер Тім Бертон виступить виконавчим продюсером шоу і може особисто поставити всі епізоди. Провідними сценаристами і шоураннерами проекту стануть Альфред Гоу і Майлз Міллар, відомі за "таємницями Смоллвіля".

відео дня

Джерела Deadline вважають, що дію шоу перенесуть в 2020 рік, і розкажуть про те, як сучасний світ виглядає очима Венздей Аддамс, яку в одній з версій історії грала Крістіна Річчі.читайте такожСімейка Аддамс 2019: бути звичайним - шкідливо для здоров'я

Сімейка Адамс вперше вийшла на екрани в 1938 році з-під пера Чарльза Аддамса. З тих пір про них зняли два серіали і кілька повнометражних фільмів, включаючи недавній анімаційний — його сиквел запланований на 2021 рік.

Як відомо, Тім Бертон востаннє знімав Бітлджус для ТБ в 1989-1991 роки. Відтоді режисер займався в основному повнометражними фільмами і анімаціями, але прийшов час метру приступити до ТВ-серіалів.

Що стосується Міллара та Гофа, вони не є новими для розробки хітових телесеріалів, оскільки вони були ключовими компонентами успіху багаторічної серії Суперменівького Смоллвілля. Інші великі заслуги включають франшизу Шанхайський полудень і Людина-павук 2 Сема Реймі.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти