StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Тролінг": серіал Корона засмутив королівську сім'ю Великої Британії

19 листопада 2020, 17:56
Після прем'єри 4 сезону серіалу Корона з'явилися перші негативні відгуки на шоу з боку людей наближених до королівської сім'ї Великобританії.
Корона 4 сезон
Корона 4 сезон / Netflix

Новий сезон серіалу Корона 2020 обурив королівську сім'ю Великобританії.

Британське видання The Time впустило матеріал, в якому офіційний біограф королівської сім'ї, і таємничі "анонімні джерела" накинулися на 4 сезон Корони, критикуючи його за деякі сцени.

Повідомляється, що серіал викликав гнів серед високопоставлених членів королівської сім'ї, а також тривогу через те, що герцог і герцогиня Сассекські вирішили підписати договір з Netflix на створення документальних фільмів, фільмів і дитячих шоу для гіганта потокового мовлення.

відео дня

Пенні Джунор, королівський біограф прямим текстом заявила, що принц Чарльз буде засмучений новим серіалом.читайте такожЕмма Коррін розповіла про роль принцеси Діани в серіалі Корона

Найбільше нарікають на стосунки принца Чарльза і Камілли, які відобразили в серіалі. Її розлютила сцена в якій дядечко Чарльза лорд Маунтбеттен відмовляв його від відносин з Каміллою на користь принцеси Діани. Вона назвала сцену "просто історично неточною"

"Це неправильно і несправедливо, особливо коли так багато всього зображуваного не відповідає дійсності", - заявило анонімне джерело видання.

Джерело додало, що Морган зобразив Чарльза і Каміллу "в дуже невтішному світлі", не визнавши, що деякі сцени були придумані для розважальних цілей.

"Це тролінг з голлівудським бюджетом", - підкреслив анонім.

У виданні Mail on Sunday наближені принца Чарльза стверджують, що події в серіалі показали не замислюючись про чиїсь почуття.

Герцог Кембриджський також був незадоволений зображенням своєї сім'ї, вважаючи, що "його батьки експлуатуються і виставляються хибним, спрощеним способом для заробітку грошей".

Шоу зображує Чарльза, який ображає Діану, і показує, як вона протистоїть своєму майбутньому чоловікові щодо Камілли під час репетиції їхнього весілля. Друзі принца сказали, що обидві сцени зображують події, яких ніколи не було.

Секретар зі зв'язків з громадськістю королеви вже описував серіал як "художню інтерпретацію історичних подій".

Прем'єра 4 сезону Корони відбулася 15 листопаду на Netflix і викликала занадто полярні відгуки.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти