StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Вирішена доля фільму Віднесені вітром

23 червня 2020, 20:37
Фільм Віднесені вітром Warner Bros пропав з платформи HBO Max з-за антирасистських бунтів в США, але тепер його доля вирішилась.
Віднесені вітром 1939
Віднесені вітром 1939 / кадр з фільму

Фільм Віднесені вітром, про громадянську війну в США вже давно викликав різні емоції у антирасистських організацій, оскільки в той час ставлення до темношкірого населенню було ще гірше, ніж показано у фільмі. Зараз фільм прибрали з показу онлайн на сервісі HBO Max - проекту Warner Bros та HBO, на тлі заворушень у США через вбивство темношкірого під час затримання.

Тепер представники кінокомпанії і каналу офіційно прокоментували повернення фільму. Про це пише Entertainment Weekend.

Нові Віднесені вітром будуть включати в себе вступ з "історичним контекстом" — його озвучить професор Чиказького університету кінематографії і ведуча шоу Silent Sunday Nights Жаклін Стюарт.

відео дня

За словами Стюарт, подібне примітка особливо важливо зараз, коли люди звертаються до фільмів про расове перевихованні і книг про боротьбу з расизмом та нерівністю.

"Для мене це можливість подумати про те, чому нас можуть навчити класичні стрічки. Зараз люди звертаються до фільмів про расове перевиховання, а найпопулярніші книги на Amazon присвячені боротьбі з расизмом і нерівністю. Якщо люди в дійсності роблять свою "домашню роботу" — ми можемо готуватися для самого поінформованого, чесного і продуктивної розмови про життя темношкірих на екрані і за його межами", - сказала Жаклін Стюарт.

Що саме буде в передмові до фільму невідомо, як і точна дата появи фільму на сервісі HBO Max.
Нагадаємо, фільм Віднесені вітром, пропав з відеотеки HBO Max 10 червня в розпал бунтів в США.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти