StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Папік 2 сезон - в Одесі почалися зйомки продовження серіалу

29 липня 2020, 12:25оновлено 28 вересня 2023, 15:27
Студія Квартал 95 знімає другий сезон серіалу Папік з Дариною Петрожицкой і Станіславом Бокланом.
Серіал Папік 2 сезон
Серіал Папік 2 сезон - Петрожицкая і Боклан на зйомках / Instagram

Серіал Папік не просто отримає 2 сезон - почалися офіційний зйомки серіалу, і крім того, що змінилися декорації, і місто зйомок, шоуранери додали нових акторів у серіал.

Про те, що почалися зйомки Серіалу Папік 2, розповіли актори в Instagram, і з'явився пост на офіційній сторінці Квартал 95.

"Друзі, у нас дуже круті новини! Сьогодні під Одесою стартували зйомки одного із найбільш очікуваних проектів року - другого сезону вашого улюбленого серіалу Папік", - йдеться в повідомленні.

відео дня

Також з'явилися фото і коментарі творців серіалу, який так сподобався українцям.читайте такожСеріал Папік 2 сезон: коли вийде продовження серіалу

"У минулому році ми непогано попрацювали, і прямим наслідком тієї роботи є другий сезон. Я дуже сподіваюся, навіть не так, я впевнений, що це буде також чудово, навіть краще", - сказав режисер Андрій Яковлєв під час традиційного розбиття тарілки після першого відзнятого кадру.

Серіал Папік 2 сезон
Серіал Папік 2 сезон / Квартал 95

Сюжет 2 сезону Папіка перенесе нас у події пості того, як Дід вийшов з в'язниці. Ліза підтримує з ним зв'язок, але за цей час у них з Ельдаром з'явилися свої проблеми, як і у Діда свої - які дівчина і Папік знову будуть вирішувати разом.

Серіал Папік 2 сезон
Серіал Папік 2 сезон - Станіслав Боклан і Дарина Петрожицкая / Квартал 95

"Відмовитися від роботи з таким режисером і з такою командою було б дуже нерозумно, тому я із задоволенням знову погодився на цей проект. Я чекав, що автори знову напишуть чудовий сценарій, і в цьому я не помилився. Поки рано, звичайно, зарікатися, але мені дуже хочеться, щоб другий сезон вийшов ще крутіше, ніж перший", - розповідає народний артист України Стас Боклан.

Серіал Папік 2 сезон
Серіал Папік 2 сезон / Квартал 95

"Не буду приховувати, я, як і багато глядачів, дуже чекала продовження цієї історії. Але режисер Андрій Яковлєв навіть нам, акторам, теж не розкриває всієї інтриги другого сезону. Поки можу розповісти, що в продовженні глядачі побачать сім'ю моєї героїні і нарешті дізнаються, чому вона стала такою", - зізнається актриса Дарина Петрожицька.

Крім вже улюблених героїв у виконанні Стаса Боклана, Дарина Петрожицької і Ельдара Кабірова, у другому сезоні серіалу також зіграють Анна Кошмал, Дмитро Суржиков, Олексій Тритенко та інші. Зйомки серіалу пройдуть у кількох українських містах і займуть кілька місяців.

Прем'єра серіалу Папік 2 сезон пройде на каналі 1+1.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти