StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Перезавантаження кіносаги "Сутінки": хто може зіграти нових Беллу та Едварда

27 листопада 2023, 21:38
131
Режисер першого фільму за мотивами книг Стефані Майерс розповіла, хто б підійшов ідеально на роль закоханих у новому серіалі.
Роберт Паттінсон, Крістен Стюарт
Роберт Паттінсон та Крістен Стюарт зіграли Едварда Каллена і Беллу Свон в оригінальних фільмах / колаж: Главред, фото: imdb.com

Кіносага "Сутінки" за мотивами книг Стефані Майерс зовсім недавно відсвяткувала 15-річчя - 20 листопада 2008 року в світовий прокат вийшов перший з п'яти фільмів.

Першу частину романтичного фентезі про заборонене кохання вампіра Едварда Каллена (Роберт Паттінсон) та смертної дівчини Белли Свон (Крістен Стюарт) зняла режисер Кетрін Хардвік, яка прокоментувала перезапуск кіносаги у форматі серіалу в інтерв'ю для Джоша Горовіца. Її слова цитує Daily Mail.

Медіакорпорація Lionsgate, яка оголосила про виробництво серіалу навесні, поки не приступила до зйомок - ймовірно, вони затрималися через страйк акторів. Тому у шанувальників є вдосталь можливостей пофантазувати, якою буде нова інтерпретація історії, щр полюбилася багатьом.

відео дня

Наприклад, Хардвік погодилася з припущенням Горовіца, що на роль Белли та Едварда ідеально підійдуть висхідні зірки - 21-річна американська акторка Дженна Ортега ("Уэнздей", "Крик", "Бітлджус 2") і 26-річний австралійський актор Джейкоб Елорді ("Ейфорія", "Солтберн", "Глибокі води").

"О так, це було б ідеально", - прокоментувала Елорді та Ортегу як потенційних головних героїв у "Сутінках" Кетрін Хардвік.

Дженна Ортега, Джейкоб Елорді
Дженна Ортега і Джейкоб Елорді здаються режисерові ідеальними новими Беллою та Едвардом / колаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com

Раніше стало відомо, що 37-річний британський актор, модель і музикант Роберт Паттінсон незабаром вперше стане батьком - його кохана, британська співачка і акторка Сьюкі Уотерхаус, підтвердила вагітність.

Також американський актор Джонні Депп прокоментував чутки про те, що між ним і Дженною Ортегою, яка молодша за нього в три рази, зав'язалися романтичні стосунки.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти