StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Жінка показала лайфхак, як зробити так, щоб вдома завжди пахло

20 липня 2023, 17:52оновлено 20 липня 2023, 19:16
71867
Приємний аромат в будинку - бажання кожної господині. Главред розповість, як його домогтися.
 як зробити, так, щоб вдома завжди пахло
як зробити, так, щоб вдома завжди пахло / колаж: Главред, фото: скріншот

Кожен будинок має свій запах. Впливають на нього і матеріали, з яких складається будинок, і аромат їжі, яку в ньому готують і, звичайно, наявність тварин. Нерідко змінювати запах в будинку може також рівень вологості. Як наслідок - кожна господиня починає думати над тим, як наповнити кімнату приємним ароматом.

А якщо ви хочете знати, як боротися з вогкістю, читайте наш матеріал - Три поради про те, як позбутися від запаху вогкості в квартирі назавжди.

Блогер в ТікТоці спробувала розібратися з цією проблемою і показала як зробити ароматизатор для будинку своїми руками.

відео дня

Якщо ви замислювалися про те, як зробити так, щоб в будинку завжди пахло - спробуйте цей лайфхак. Вам знадобляться лише обрізана пляшка, сіль, гвоздика та кондиціонер для одягу.

Насипте сіль в кількості 6 столових ложок в обрізану пляшку, туди ж влийте ополіскувач для одягу в кількості 1 кришечки.

Після того, як ви змішали два інгредієнти, додайте до них кілька зубчиків гвоздики, знайти в магазині її нескладно. Потім приберіть ємність в якесь затишне місце в будинку і чекайте, поки цей аромат пошириться по всьому вашому будинку.

Нагадаємо, не так давно Главред розповідав, що болгарський перець можна вибрати, не пробуючи його. Як це зробити всього лише за допомогою очей - розповість стать перцю.

Також ми розповідали, на що потрібно звернути увагу під час вибору дині, щоб не помилитися в солодкості і стиглості довгоочікуваного літнього фрукта.

Також вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти