StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Що зробити зі старих рушників - 3 корисні вироби

2 липня 2024, 10:50оновлено 4 липня, 07:31
207
Навіть найстрашнішим рушникам можна подарувати друге життя.
Що зробити зі старих рушників
Що зробити зі старих рушників / Колаж Главред, фото: скріншот YouTube

Рушники - невід'ємна частина домашньої білизни. Однак, як би добре ми за ними не доглядали, вони швидко стають непридатними, і їх доводиться замінювати новими.

До речі, раніше ми розповідали, що можна зробити зі старої ванни: 4 фантастичні ідеї.

Але навіть найстрашнішим рушникам можна подарувати друге життя.

відео дня

Прихватки з рушника

Ви можете перетворити свої рушники на рукавички для духовки. Вам знадобиться стара рукавичка, яку ви будете використовувати як шаблон, який потрібно намалювати на аркуші паперу або картону, пише Sante+.

Потім накрийте його рушником, який має бути товстим, і виріжте дві частини, які можна зшити разом. Якщо ви не вмієте шити, можна розрізати старий рушник на квадратні шматки, які потім скласти навпіл і використовувати для захисту під час витягування листів з духовки.

Santé+ Magazine

Santé+ Magazine - це журнал, що спеціалізується на порадах по дому та невеликих порадах для повсякденного життя, журнал, який вже понад десять років є частиною франкомовного ландшафту друкованих ЗМІ. Спочатку журнал був доступний у друкованому вигляді, але пізніше його випустили в цифровій версії.

Зробіть капці для ванної

Щоб не ходити холодною підлогою, коли ви виходите з душу, і не намочити її, можна використовувати рушник, перетворивши його на капці для ванної. Для цього використовуйте підошву пари взуття, яку ви не використовуєте, як шаблон.

Потім виріжте шматок рушника, що підходить за розміром до підошви взуття, і закріпіть його на місці за допомогою клею. Зачекайте, поки вони висохнуть, а потім з'єднайте їх разом за допомогою голки і нитки.

Рукавички для скрабування

Ще одна ідея, як подарувати старим рушникам друге життя, - перетворити їх на рукавички для відлущування шкіри в душі. Щоб зробити рукавичку, потрібно повторити ті самі дії, що й для кухонної рукавички: виріжте два шматки рушника (якомога грубішого, щоб допомогти відлущити шкіру) і зшийте їх разом, щоб вийшла рукавичка.

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти