Засіб із 2 інгредієнтів відмиє будь-яке деко - залишиться тільки бруд прибрати

11 липня 2024, 18:10
333
Для виконання цієї роботи вам знадобляться всього два інгредієнти і трохи терпіння.
Як відмити застарілий жир із дека
Як відмити застарілий жир з дека / Колаж Главред, фото: pixabay.com

Деко з пригорілою їжею - справжній кошмар для кожної господині, адже це означає нескінченні безуспішні спроби очистити його. Але є простий спосіб очистити деко. При чому зробити це можна без особливих зусиль.

Для виконання цієї роботи вам знадобляться всього два інгредієнти і трохи терпіння. Ви можете очистити деко або сковорідку за допомогою харчової соди і білого оцту, пише Tips and Tricks.

Що таке Tips and Tricks?

Tips and Tricks - один із найбільших брендів у своїй ніші, що входить до складу голландської медіакомпанії WeBlog Media. Веб-сайт і сторінку у Facebook відвідують тисячі відвідувачів щодня. Ресурс публікує лайфхаки та хитрощі, якими люди діляться в мережі.

відео дня

Як відмити деко від застарілого жиру?

Процес тут досить простий - змішайте пів чашки харчової соди з теплою водою і невеликою кількістю білого винного оцту. Потім покладіть деко в раковину або в інше місце, де його можна залишити в горизонтальному положенні.

Нанесіть суміш води, харчової соди та оцту на деко і навколо нього (переконайтеся, що в раковині є якась заглушка, щоб суміш не пішла в каналізацію відразу).

Універсальний засіб для чищення своїми руками
Універсальний засіб для чищення своїми руками / Інфографіка Главред

Залиште на годину, а потім протріть деко сталевою ватою або губкою. Усі залишки пригорілої їжі зникнуть, і ваше деко знову виглядатиме як нове.

Вам може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти