StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Рослини в’януть і гинуть: чому не можна поливати квіти зверху

9 квітня 2024, 21:29оновлено 11 квітня, 07:46
Досвідчений садівник радить садити чорнобривці в саду, адже вони добре допомагають залучати хороших комах.
Рослини в’януть і гинуть: чому не можна поливати квіти зверху
Як не можна поливати квіти / колаж: Главред, фото: unsplash

Погода на вулиці щодня стає теплішою, тож варто попіклуватись про рослини у вашому саду: підживити, підлити, або й взагалі викопати деякі рослини.

Досвідчений садівник Сабріна розповіла про те, як неправильно люди поливають свої рослини, це навіть може їх вбити. Вона опублікувала у своєму TikTok відео, де розповіла про найпоширеніші помилки господарів під час поливу рослин, передає Mirror.

Читайте також корисний матеріал: Чим підгодувати півонії навесні: квіти будуть рясними та пишними. Дізнайтесь, чим стимулювати ріст рослин.

відео дня

Вона попередила, що помилка, яку вона колись робила - полив квітів та рослин зверху. Дівчина розповіла, що полив над головою рослини може сприяти бактеріальним і грибковим захворюванням. Варто поливати рослини, а особливо квіти, біля її основи, щоб переконатися, що вона здорова та отримує потрібну кількість вологи.

Експерт із садівництва також попередила людей, щоб уникали намочування листя рослин, адже це поширена помилка, яка може спричинити передчасну загибель ваших рослин.

Вона також рекомендує садити чорнобривці в саду, адже вони добре допомагають залучати хороших шкідників і допомагають відлякувати поганих. Якщо ви хочете дізнатись про те, чи є на вашій рослині шкідливі комхи, варто заглянути під її листя. Якщо ви виявите яйця шкідників, просто видаліть їх з рослин.

Фахівець додала, якщо ви будете дотримуватися цих порад, це заощадить ваш час і гроші, а також допоможе мати прекрасний та охайний сад.

The Daily Mirror

The Daily Mirror - британська національна щоденна газета у форматі таблоїд та є першим представником таблоїдної журналістики.
Газету заснував Альфред Хармсворт 2 листопада 1903 року. Спочатку Daily Mirror замислювалася як газета для жінок, що видається жінками, і мала стати "віддзеркаленням жіночого життя". Це не принесло успіху, тому Хармсворт вирішив зробити газету кольоровішою і з ширшим колом висвітлюваних питань, пише Вікіпедія.

Більше цікавих новин:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти