StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Помилка з шампунем: перукар розповіла, чому необхідно двічі мити голову

13 квітня 2024, 12:34
6099
Перукар пояснила, як правильно мити волосся шампунем - результат буде помітно вже після першого миття.
Помилка з шампунем: перукар розповіла, чому необхідно двічі мити голову
Скільки разів потрібно мити голову / колаж: Главред, фото: unsplash

Звичні речі, як миття волосся та шкіри голови, часто здаються дуже простими і зрозумілими, однак варто пам'яти про певні правила. Щоб ваше волосся мало розкішний вигляд, потрібно дотримуватись правильної технології миття голови.

Перукар Фелісіті Ніколь розповіла про тонкощі правильного миття голови та волосся, щоб воно було здоровим. Вона зазначила, що не всі знають, що під час прийняття душу шампунь потрібно використовувати двічі, а не один раз, передає Mirror.

"Перший раз шампунь очистить волосся від усіх олій і накопичених продуктів. Вдруге шампунь ретельно очистить шкіру голови та волосся. Крім того, варто наносити шампунь лише на шкіру голови, а коли ви змиєте, він буде проходити через середину та кінчики. Потім нанесіть кондиціонер лише на середину та кінчики волосся та використовуйте пальці або гребінець із широкими зубами, щоб розчесати його під душем", - пояснила перукар.

відео дня

Вона також рекомендує мити волосся лише 2-3 рази на тиждень, оскільки занадто часте миття може призвести до більшого накопичення бруду та пошкодження волосся.

The Daily Mirror

The Daily Mirror - британська національна щоденна газета у форматі таблоїд та є першим представником таблоїдної журналістики.
Газету заснував Альфред Хармсворт 2 листопада 1903 року. Спочатку Daily Mirror замислювалася як газета для жінок, що видається жінками, і мала стати "віддзеркаленням жіночого життя". Це не принесло успіху, тому Хармсворт вирішив зробити газету кольоровішою і з ширшим колом висвітлюваних питань, пише Вікіпедія.

Більше цікавих новин:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти