StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Від надокучливих мошок не залишиться і сліду: прості лайфхаки, які працюють

19 червня 2024, 20:44оновлено 19 червня, 21:57
1395
Названо кілька правил, яких варто дотримуватися, щоб позбутися мошок назовсім.
мошка, фрукти
Як позбутися мошок удома / Колаж: Главред, фото: pixabay

Літо - це не тільки спекотна пора року, а й період мошок, які з'являються, здавалося б, із повітря. Багато господинь щойно приносять до оселі ягоди чи фрукти, як разом із ними прилітають і мошки. Деякі люди відзначають, що ці комахи з'являються в домі навіть тоді, коли не купували ягоди чи фрукти.

Іноді боротися з ними дуже складно. Але є кілька способів, які допоможуть господиням позбутися їх. Про це розповідає Express.co.uk.

Як позбутися мошок

Перше, на що потрібно звернути увагу, це на їжу. Якщо ви лінуєтеся викидати залишки їжі або зіпсовані продукти, то не дивуйтеся, що вашими сусідами стають мошки. Саме це притягує цих комах. Навіть брудні тарілки в раковині можуть стати магнітом для мошок.

відео дня

Деяких господині радять зберігати харчові відходи в морозилці, якщо ви ще не плануєте викидати сміття. Якщо ви викидаєте всі відходи у відро для сміття, то не забувайте вчасно викидати це. Така проста дія позбавить вас не тільки від мошки, а й від неприємного запаху.

Господині радять зберігати фрукти, овочі та ягоди в пакетах або закритих контейнерах. Їх краще ставити в холодильник або в окреме приміщення з відкритим вікном. Навіть шкірку або відходи від таких продуктів варто окремо класти в пакети і зав'язувати їх.

Якщо все перераховане вище не стосується вас, то, можливо, справа в каналізації. Важливим нюансом є правило, якого варто дотримуватися всім. Після миття посуду щоразу варто лити гарячу воду в каналізаційний злив на кухні або у ванній. Таким чином ви зможете прочистити злив. Якщо ж цього недостатньо і з цього зливу відчувається неприємний запах, то можна засипати тула соду і залити оцтом; через кілька хвилин усе потрібно змити гарячою водою.

У тому разі, якщо ви кудись поспішаєте і не можете одразу помити посуд, то його варто залити гарячою водою і додати мийний засіб. Цей засіб створить на поверхні мильну плівку, яка не пропускатиме мошок до залишків їжі.

Вас також зацікавить:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти