StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Тижнями не чорнітимуть: жінка поділилась лайфхаком, як зберегти банани свіжими

24 березня 2024, 04:34
Банани можуть залишатися свіжими протягом тривалого часу за допомогою екологічного методу, який не включає типову техніку пластикової упаковки.
Тижнями не чорнітимуть: жінка поділилась лайфхаком, як зберегти банани свіжими
Як зберегти банани свіжими до двох тижнів / Колаж: Главред, фото: скріншот з відео

Якщо ви хочете зберегти свої банани свіжими довше, але не хочете накопичувати пластикові відходи, є можливість продовжити життя фруктів за допомогою простого лайфхаку, пише Express.co.uk.

У своєму обліковому записі в TikTok жінка поділилась поділився дієвим лайфхаком, який допоможе зберегти банани свіжими до двох тижнів.

Якщо вас цікавлять поради, які допоможуть продовжити зберігання певних продуктів, прочитайте матеріал Главреду: Знадобиться лише оцет: експерт показав, як зберігати твердий сир свіжим тижнями.

відео дня

Як зберегти банани свіжими тижнями

Візьміть банани, які все ще прикріплені до стебла, і занурте їх у воду. Залиште їх у воді. Завдяки цьому ваші банани збережуться свіжими до двох тижнів.

Тим часом очистіть один з бананів і помістіть шкірку в банку, наповнену водою. Залиште шкірку банана на ніч у воді. Ви можете використовувати бананову воду для поливу рослин наступного дня.

"Використовуйте воду для рослин, які люблять калій, щоб рясніше цвіли!" – написали у відео.

Щоб підвищити ефективність цієї поради, дотримуйтеся кількох порад. По-перше, вибирайте прохолодну воду замість теплої, щоб уникнути прискорення процесу дозрівання.

По-друге, занурюйте банани у воду лише тоді, коли ви готові їх використовувати, оскільки передчасне занурення може призвести до намокання та псування. Врешті, підтримуйте свіжість води, змінюючи її кожні кілька днів.

Які є види бананів?

У багатьох країнах банани є одним з основних джерел харчування. Їстівні сорти бананів умовно поділяються на дві основні групи: десертні, що вживаються головним чином в сирому або сушеному вигляді, і плантайни (або платано), які перед вживанням вимагають термічної обробки.

М'якоть десертних сортів дуже солодка на смак, містить велику кількість вуглеводів, вітаміну C і деякі необхідні для організму мінеральні речовини, такі як фосфор, залізо, калій, кальцій і магній.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти