StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Куди піти на 14 лютого в Києві - як яскраво відсвяткувати День святого Валентина

8 лютого 2022, 10:51
7 ідей для незабутнього дня.
День валентина 2022
День валентина 2022 - куди піти на 14 лютого Київ / depositphotos.com/

На 14 лютого – День всіх закоханих – вулиці столиці заполонить святкова атрибутика і особливий настрій. Щоб цей день запам'ятався можна створити собі справжню культпрограму. Куди сходити в Києві на 14 лютого, розібрався Главред.

Про те, звідки росте коріння у свята всіх закоханих, і яку красиву легенду приховує цей день, читайте в матеріалі: Коли День святого Валентина 2022: дата, історія і традиції свята.

У День святого Валентина можуть створювати святкову атмосферу як і ті, чиє серце зайняте, так і птахи вільного польоту. Що робити в Києві на 14 лютого, щоб цей день став незабутнім?

відео дня

Каток

Зі своєю другою половинкою можна відправитися на каток і зловити останні моменти зимових веселощів. Якщо ви не вмієте стояти на льоду – це буде ще веселіше. Ковзанки є у великих торгових центрах, але ж можна розсікати лід і на свіжому повітрі: ковзанки на ВДНГ, на Подолі, арт-заводі "Платформа", в парку Перемога – одні з найпопулярніших серед жителів столиці.

Похід в СПА

Почати новий тиждень можна відправившись з коханим поніжитися під умілими руками професіоналів в спа-салон або сауну. Викинувши з голови всі турботи і тривоги, і присвятивши цей час тільки собі – що може бути краще? До того ж, багато компаній пропонують хороші знижки до свята.

Фотосесія

Хороша ідея, яка відобразить цінні моменти вашого спільного життя. І хто знає, може ці фотографії стануть першими у вашому сімейному альбомі.

Яскраві враження

Політ на повітряних кулях або вертольоті, прогулянка на квадроциклах по засніженому лісі або політ в аеродинамічній трубі допоможе урізноманітнити ваше дозвілля і подарує масу вражень і адреналіну. Чому б не спробувати?

Вечірка або концерт в клубі

Увечері 14 лютого заклади Києва на честь свята всіх закоханих будуть влаштовувати тематичні вечірки як для любителів романтики, так і для тих, хто віддає перевагу гостріше в стилі "50 відтінків". Можна просвіщатися і культурно, сходити на концерт, який влаштовують зірки українського шоубізнесу.

Культурна програма

До Дня святого Валентина театри влаштовують святкові вистави. Так що цей особливий день може стати приводом доторкнутися до вічного - мистецтва. Дивіться афіші київських театрів, консерваторій та обирайте розвагу на свій смак.

Швидкі побачення

Для тих, хто ще не знайшов свою другу половинку, цей день може стати початком красивої любовної історії. Швидкі побачення величезними тепами завойовують світ і можуть відмінно заощадити час. Тому в День святого Валентина не варто сидіти вдома, а спробувати нову можливість зустріти людину зі схожими інтересами.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти