StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Кросівки як нові: як прати взуття в пральній машині, не зіпсувавши його

26 листопада 2023, 04:36
Як випрати кросівки в пральній машині, не пошкодивши їх за допомогою наволочки та рушників.
Кросівки як нові: як прати взуття в пральній машині, не зіпсувавши його
Як правильно випрати кросівки / Колаж: Главред, фото: pixabay.com

У нашому повсякденному житті ми часто шукаємо ефективні методи та практичні поради для виконання щоденних завдань. Поширена головоломка, з якою стикається більшість, це те, як випрати кросівки в пральній машині, не зіпсувавши їх.Якщо ви коли-небудь ставили собі це питання, вам пощастило. Ось поради про те, як прати кросівки в пральній машині, щоб вони виглядали як нові.

Що робити перед тим, як класти кросівки в пральну машину

Перший і важливий крок - це підготовка взуття. Перш ніж класти кросівки в пральну машину, важливо вийняти шнурки та устілки. Це забезпечує не тільки більш ретельне очищення, але й подбає про ті маленькі деталі, які роблять їх унікальними. Шнурки можна прати вручну, але якщо для вас це не варіант, то покладіть їх у тканинний мішок для білизни та помістіть у пральну машину разом із взуттям.

Хитрість, яка допоможе не пошкодити взуття

Ви коли-небудь чули звук ударів кросівок по барабану пральної машини? Це симфонія, знайома багатьом із нас. Але вихід є - покладіть кросівки в стару наволочку або сітчастий мішок. Цей маленький трюк для чищення діє як захист для вашого взуття та пральної машини. Проте, якщо ви використовуєте наволочку, не забудьте закрити її гумками, щоб ваші кросівки залишалися в безпеці.

відео дня

Секрет зменшення шуму та ударів

Якщо ви задавалися питанням, як випрати кросівки в пральній машині, щоб із ванної не долинали звуки, наче йде битва, секрет - старі рушники. Помістивши рушники, ви не тільки зменшите рівень шуму, але й запобігнете ударянню взуття об стінки пральної машини.

Вибір правильного засобу для прання кросівок в пральній машині

Цей крок є вирішальним. Вибирайте м'який миючий засіб. Будь-якою ціною уникайте відбілювача, якщо тільки ви не хочете, щоб ваші кросівки стали експериментом з відбілюванням.

Мистецтво сушіння

Сушка – завершальний етап. Коли ваші кросівки будуть чисті, покладіть їх у сухе місце для висихання. Не намагайтесь прискорити процес за допомогою прямого сонця або фена. Якщо ви хочете, щоб вони зберегли форму, покладіть всередину взуття газету.

Ця побутова хитрість не тільки забезпечує чистоту кросівок, але й продовжує термін їх служби. Спробуйте цей метод і вас здивує результат.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти