StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Як захистити квартиру від мародерів - на що потрібно звернути увагу в першу чергу

16 березня 2022, 00:24
Як убезпечити своє житло і не дати шахраям скористатися шансом.
злодії, мародери
Як захистити квартиру від мародерів / ua.depositphotos.com

В умовах війни почастішали випадки мародерства. І багато українців задаються питанням, як захистити будинок від злодіїв. Главред розібрався, що потрібно зробити, щоб максимально убезпечити своє житло.

Навіть у такий важкий для країни період процвітає злодійство. Мародери не упустять моменту поживитися чимось цінним з квартир своїх співвітчизників, які ховаються в бомбосховищах або покинули країну. Ці прості правила допоможуть уберегти квартиру від непрошених візитерів.

  • Спускаючись в укриття за сигналом повітряної тривоги, не забувайте зачиняти вікна і двері. Це лазівка для шахраїв, через яку вони можуть спокійно проникнути в будинок, скориставшись ситуацією.
  • Якщо ви покинули країну, підтримуйте зв'язок з сусідами. Попросіть їх прибирати рекламу і квитанції, щоб не створювалося враження, що в квартирі або будинку ніхто не живе.
  • Мародери можуть залишати на квартирах мітки. Звертайте уваги на будь-які незвичайні позначки: малюнки крейдою, записки або оголошення. Вони можуть повернутися і перевірити - якщо все це на місці - для них це може стати зеленим світлом.
  • Викликайте поліцію, якщо помітили, як група людей несе цінні речі. Проявивши пильність, ви допоможете зменшити кількість любителів поживитися чужим майном і посилити безпеку міста.

Читайте також:

відео дня

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти