StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Як прикрасити квартиру до Нового року 2022: оригінальні та стильні ідеї в рік Тигра

29 листопада 2021, 18:16
Модні рішення прикраси інтер'єру, які зроблять новорічну ніч магічною.
Новий Рік 2022
Як прикрасити будинок на Новий Рік 2022 своїми руками / ua.depositphotos.com/

Вже зовсім скоро ми будемо насолоджуватися запахами мандаринів, ялинової хвої і загадувати бажання під бій курантів. Але напередодні Нового року важливо подбати про декор, який не тільки посилить святковий настрій, але і допоможе залучити в будинок удачу і благополуччя.

Звичайно ж, центральне місце в будинку належить головній гості свята – новорічній красуні ялинці. Як правильно і зі смаком її нарядити і куди поставити, щоб успіх не покидав будинок, читайте в нашому матеріалі: Як прикрасити ялинку в Новий рік 2022, щоб залучити удачу - стильні і незвичайні рішення в рік Тигра.

Перед тим, як приступити до прикраси квартири, необхідно визначитися з основною ідеєю і колірною гамою. У Новий рік 2022 кермо влади переходить до Чорного Водяного Тигра, активної, енергійної і справедливої тварині. Щоб удача не обійшла ваш будинок стороною, зверніть увагу на наступні кольори при оформленні новорічного інтер'єру:

відео дня
  • блакитний;
  • синій;
  • сріблястий;
  • пісочний;
  • зелений;
  • білий;
  • золотистий.
Новий Рік 2022
Як прикрасити ялинку в рік Тигра
Новий Рік 2022
Як прикрасити будинок до Нового року

Вибираючи ялинкові прикраси, можна звернути увагу на трендовий білий декор. Іграшки та кулі білого кольору і ніякого дощику на ялинці – все повинно бути максимально мінімалістично. Ще один хіт, який не здає позицій вже кілька років – екологічні прикраси. Такі іграшки можна робити з шишок, апельсинів, мандаринів, жолудів, кавових зерен. Особливий захват цей процес доставить дітям.

Новий Рік 2022
Як прикрасити будинок в 2022 році
Новий Рік 2022
Як прикрасити будинок на Новий Рік без витрат
Новий Рік 2022
Як прикрасити ялинку на Новий Рік 2022

Новий 2022 рік вимагає кардинально інших рішень в інтер'єрі. Забудьте про гірлянди на стінах і шторах. Спробуйте прикрасити кімнату, поклавши гірлянди в прозорі банки. Їх мерехтіння створить затишок і залишить місце для магії новорічної ночі.

Напередодні Нового року можна побалувати себе не тільки візуальною картинкою, але і задіяти нюхові рецептори. Зануритися в атмосферу свята допоможуть аромати хвої, кориці, імбиру, цитрусових і шоколаду. У цьому допоможуть ароматичні свічки золотистого і бежевого відтінку. Наповнити приміщення ароматами можна і за допомогою аромалампи.

Новий Рік 2022
Як прикрасити квартиру на Новий Рік 2022 / ua.depositphotos.com/
Новий Рік 2022
Як прикрасити квартиру до Нового року / ua.depositphotos.com

Прикрасити квартиру можна вінками з хвої повісивши їх на двері або поклавши на стіл, складаючи туди шишки, мандарини, цукерки, волоські горіхи. Можна також оформити красиві букети і поставити їх у вазу.

Новий Рік 2022
Як прикрасити будинок на Новий Рік / ua.depositphotos.com/
Новий Рік 2022
Як прикрасити будинок до Нового року 2022 своїми руками

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти